loading language...
do 22.02

Spelen voor de GRAP

Hypergoods, Loose Air, Lisa Nora

Live
soul, pop, hiphop
uitverkocht

Op donderdag 22 februari is GRAP Amsterdam weer terug met Spelen voor de GRAP in Sugarfactory! Spelen voor de GRAP is het podium voor nieuw muzikaal talent uit Amsterdam. De line-up van deze avond bestaat uit Hypergoods, Loose Air en Lisa Nora.

Hypergoods
Hypergoods is een eclectische blend van sferische synths, catchy vocals en frisse beats. De band bestaat uit drie verschillende individuen die op het podium samensmelten tot een geheel. Hun debuut-EP werd in 2017 gereleaset in een uitverkochte Melkweg. In mei 2017 vertrok de band een week naar Amerika en speelde daar een succesvolle tour.
> Luister hier

LOOSE AIR
Loose Air is een vijfkoppige band uit Haarlem. De act speelt een combinatie van soul, pop, trap en hiphop. De band heeft gespeeld in Paradiso, Patronaat en Tivoli en kreeg goede kritieken van onder andere NPO 3FM. Nu is de act klaar om ook de rest van de Nederlandse podia te laten bouncen met hun muziek.
> Luister hier

Lisa Nora
Lisa Nora is een Nederlandse singer-songwriter. Haar muziek is een mix van pop en folk. Lisa wordt geïnspireerd door het verleden, bijzondere verhalen en hedendaagse helden. In 2016 bracht ze haar eerste EP uit ‘Like A Stone’. Ze was al te horen bij NPO 3FM en NPO Radio 2 en deed vorig jaar mee aan de Popronde.
> Luister hier

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...