loading language...
do 26.10

Spelen voor de GRAP

Met Benjamin Fro, Mariposa, ANNE

Live
hiphop, indierock, singer-songwriter
uitverkocht

Op donderdag 26 oktober start een nieuw seizoen Spelen voor de GRAP in Sugarfactory! Spelen voor de GRAP is het podium voor nieuw muzikaal talent uit Amsterdam. De line-up van deze avond bestaat uit Benjamin Fro, Mariposa en ANNE.

Benjamin Fro
Fro (Adam Bais) is een Amsterdamse rapper die op dansbare beats tekeergaat over filosofische -en maatschappelijke onderwerpen, of over helemaal niets. Zijn invloeden zijn o.a The Roots, Lauryn Hill en Kendrick Lamar. Fro en Adam Schuiling (Gianni) hebben sinds 2004 in verschillende formaties opgetreden. De act heeft op grote podia gestaan zoals o.a in Paradiso en in de Melkweg. In zijn eerste album genaamd: “Praten over Leven” wordt er verwezen naar filosofen, dichters, rappers en zichzelf.
> Luister hier

Mariposa
Indierocktrio Mariposa is eind 2016 opgericht in Amsterdam. De nummers gaan van melancholisch naar opgewekt en van intiem naar explosief. Geïnspireerd door muziek van acts als Dot Hacker, Radiohead en John Frusciante speelt de band dromerige en beukende songs.

ANNE
ANNE is een zangeres van 19 uit Alkmaar, Noord-Holland. Naast zingen speelt ze ook gitaar en piano en schrijft haar eigen nummers. Haar muziek is voornamelijk in de stijlen pop, edm/house en future bass. ANNE haalt haar inspiratie uit artiesten zoals: Astrid S, Dua Lipa en Halsey.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...