loading language...
do 26.10

Spelen voor de GRAP

Met Benjamin Fro, Mariposa, The Baby Salad

Live
hiphop, indierock, soul
tickets

Op donderdag 26 oktober start een nieuw seizoen Spelen voor de GRAP in Sugarfactory! Spelen voor de GRAP is het podium voor nieuw muzikaal talent uit Amsterdam. De line-up van deze avond bestaat uit Benjamin Fro, Mariposa en The Baby Salad.

Benjamin Fro
Fro (Adam Bais) is een Amsterdamse rapper die op dansbare beats tekeergaat over filosofische -en maatschappelijke onderwerpen, of over helemaal niets. Zijn invloeden zijn o.a The Roots, Lauryn Hill en Kendrick Lamar. Fro en Adam Schuiling (Gianni) hebben sinds 2004 in verschillende formaties opgetreden. De act heeft op grote podia gestaan zoals o.a in Paradiso en in de Melkweg. In zijn eerste album genaamd: “Praten over Leven” wordt er verwezen naar filosofen, dichters, rappers en zichzelf.
> Luister hier

Mariposa
Indierocktrio Mariposa is eind 2016 opgericht in Amsterdam. De nummers gaan van melancholisch naar opgewekt en van intiem naar explosief. Geïnspireerd door muziek van acts als Dot Hacker, Radiohead en John Frusciante speelt de band dromerige en beukende songs.

The Baby Salad
The Baby Salad wordt geïnspireerd door de kosmische vibraties van het universum. Door zich niets aan te trekken van de digitalisering probeert de band met hun muziek de luisteraar nieuwe dimensies te laten ervaren.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...