loading language...
wo 16.08

Reykjavíkurdætur (IS) + Bobbypin (DE)

Subbacultcha presents

Live
Hiphop
uitverkocht

Tijdschema:
> 20:00 deuren open
> 20:30 Bobbypin
> 21:30 Reykjavíkurdætur

IJslandse hiphop gemaakt door een collectief van maar liefst twaalf vrouwen: bestaat dat echt? Jazeker, en het allermooiste komt nog: Reykjavíkurdætur (betekenis: dochters van Reykjavik) is binnenkort te zien in Sugarfactory. Deze ‘femcees’ staan bekend om uitdagende lyrics die onderwerpen als politiek, feminisme en seksueel misbruik aansnijden. Veel tracks worden door de hele groep gebracht, maar je ziet ook veel solo-, duo- of bijvoorbeeld trioperformances. Vandaar ook dat een optreden van deze dames een van de meest dynamische, frisse en veelzijdige shows is die je ooit gaat meemaken. Kom daarom zeker langs om Reykjavíkurdætur te zien spitten en smashen!
> Klik hier om te luisteren

Voor deze show reizen zeven afgevaardigden van de crew naar Sugarfactory af voor een enorme uitbarsting van IJslandse energie. Vanwege andere verplichtingen van een aantal leden is de live-verschijning minder groot dan verwacht, maar zeker niet minder indrukwekkend! Kom langs en aanschouw het spektakel zelf.

Support: Bobbypin (DE)
Bobbypin maakt genderloze songs met passie: de melodieën blijven plakken zoals je favoriete snoepgoed van vroeger en roepen tegelijkertijd een verveeld verlangen naar de toekomst op. Wat je uiteindelijk hoort is een fijne combinatie van eighties synt-hitjes, seventies rockpareltjes en je alt-popcrush van dit moment.
> Klik hier om te luisteren

Dit concert is vrij toegankelijk voor leden van Subbacultcha.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...