loading language...
za 10.02

RCO Club Night

Thema: filmmuziek

Live
Orkest, klassiek
uitverkocht

Op 10 februari vindt de RCO Club Night wederom plaats in Sugarfactory! Twee sets klassieke kamermuziek door leden van het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouworkest in een informele setting.

Een avond filmmuziek
In samenwerking met de wereldvermaarde mondharmonicaspeler Hermine Deurloo presenteren zij deze keer een programma met als thema filmmuziek. Verwacht onder meer de sfeervolle mondharmonicaklanken van Toots Thielemans, muziek van Schubert, Janáček en Pärt die dankzij films een breder publiek heeft bereikt, en nog veel meer!

Blijf tot in de kleine uurtjes
De deuren openen om 20.00 uur. Om 21.00 gaat RCO Club Night van start. Na afloop van het kamermuziekconcert is er nog een spannende samenwerking tussen orkestleden en elektronische live-artiest Robin Kampschoer en het nachtprogramma van de Sugarfactory. Je bent welkom tot in de kleine uurtjes!

Over het Koninklijk Concertgebouworkest:
Het Koninklijk Concertgebouworkest wordt door de internationale critici tot ‘s werelds beste orkesten gerekend. Het staat bekend om de unieke klank en stilistische flexibiliteit en werkt met de meest vooraanstaande componisten en dirigenten. Sinds de oprichting in 1888 zijn er slechts zeven chef-dirigenten geweest: Willem Kes, Willem Mengelberg, Eduard van Beinum, Bernard Haitink, Riccardo Chailly, Mariss Jansons en – sinds september 2016 – Daniele Gatti. Hare Majesteit Koningin Máxima is beschermvrouwe.

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...