loading language...
do 17.05

Poncho + Jellephant double release show – UITVERKOCHT

Live
psychedelisch, garage, shoegaze
uitverkocht

Niet één, maar twee releaseshows op deze avond!
Poncho & Jellephant slaan de handen ineen en verzorgen een avond vol met psychedelische grooves, garage en shoegaze sounds. En een volle merchandise tafel natuurlijk…

PONCHO
Poncho bestaat sinds februari 2017 en heeft niet stilgezeten in het afgelopen jaar. De muziek is geïnspireerd door Connan Mockasin, The Beatles, Mac DeMarco en Tame Impala. Met een vintage groove drummer, twee gitaristen waarvan het lijkt alsof ze net uit de Scandinavische hooglanden zijn gestapt met hun psychedelische gitaar effecten en een speelse bassist die zijn stembanden op de meest zwoele manieren gebruikt, creëert de band juicy indie pop.
> Luister hier 

Jellephant & The Phantoms
Arnhemmer Jelle Haagsma is een muzikant die inspiratie haalt uit genres van neo-psychedelia tot surf en garage tot shoegaze. Met Jellephant & the Phantoms laat hij de invloed van acts als Ty Segall en The Brian Jonestown Massacre doorschijnen. De scherpe fuzzgitaren en ogenschijnlijke lichtvoetigheid doen denken aan 60’s rammelbandjes, ondergedompeld in een shoegaze-moeras omgeven door rauwe, kleurrijke en psychedelische begroeiing.
>Luister hier 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...