loading language...
di 31.10

Pale Waves (UK) + VXUY – UITVERKOCHT

Live
Indiepop
uitverkocht

Deze show is volledig uitverkocht! Er zijn geen kaarten meer aan de deur verkrijgbaar. Kaarten kopen van derden is op eigen risico

Tijdschema:
> 20:00 deuren open
> 20:20 VXUY
> 21:30 Pale Waves

Voor liefhebbers van: The 1975, Japanese House, Wolf Alice

Nog op zoek naar je favoriete indie-anthem van 2017? Dan is het tijd om je speurtocht te staken, want Pale Waves heeft ‘m voor je gemaakt in de vorm van ‘There’s a Honey’. Deze eerste officiële single van het viertal uit Manchester is een verslavende poptrack met een The Cure-achtige sound en een refrein zó catchy dat zelfs de grootste songwriter van het moment het geschreven zou kunnen hebben. Niets is minder waar: dit geniale gevoel voor uitstekende popliedjes komt gewoon uit de jonge koppies van Pale Waves zelf. En dat belooft wat, voor het aankomende debuutalbum én voor de ongetwijfeld grote toekomst die de groep te wachten staat.
> Luister hier

Support: VXUY
VXUY maakt een combinatie van elektronische pop en indierock in lijn met bands als The 1975, M83 en The XX. Nadat het viertal zichzelf anderhalf jaar opsloot om een nieuwe sound te ontwikkelen maakten zij veel los tijdens hun eerste shows op Bevrijdingsfestival en Parkpop dit jaar. Inmiddels is VXUY met Bas van Wageningen (Di-rect) de studio ingedoken om de debuutsingle op te nemen die binnenkort verschijnt.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...