loading language...
zo 16.12

NSJO 2018: Rock-‘n-Roll

Live
Jazz, Rock-'n-Roll
uitverkocht

Tijdschema:
20:00 deuren open
21:00 NSJO

Zondag 16 december sluit het NSJO 2018 met Steffen Morrison en Jerôme Hol een waanzinnige tour af in de Sugar Factory. Een line-up die garant staat voor het vetste feestje van Amsterdam.

De tour van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) trekt weer door het land. 30 studenten op het podium met maar één doel: de zaal helemaal plat spelen! In 2018 breekt het NSJO de tent af met Rock-‘n-Roll: scheurende gitaren worden verrijkt met te gekke jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen. Niemand minder dan Steffen Morrison is de frontman van het NSJO 2018. Als geen ander weet hij het publiek mee te nemen in een opzwepende vibe. Daarbij zal gitaareindbaas Jerôme Hol hem en het NSJO een handje helpen in een avond waar de voetjes van de vloer gaan! Het geheel zal staan onder leiding van Bert Fransen.

Keer voor een avond terug naar de gouden jaren ’50 en ’60 en ga uit je dak met scheurende gitaren, stomende hitjes en een waanzinnige show! Aansluitend op onze show kun je tot in de late uurtjes doorgaan tijdens de clubnacht van Wicked Jazz Sounds!
Foto door: Jessie Kamp

Let op: er is een korting op groepstickets! 6 tickets voor de prijs van 5. Zowel voor een groep studenten als een groep niet-studenten (verschillende prijzen)! 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...