loading language...
zo 18.12

NSJO

Speciale gasten: Pete Philly en Yoran Vroom.

Live
jazz
uitverkocht

Zondag 18 december vindt de knallende afsluiting van het NSJO 2016 met solisten Pete Philly en Yoràn Vroom plaats in de Sugarfactory. Met aansluitend Wicked Jazz Sounds een line-up die garant staat voor de meest groovy nacht van Amsterdam!

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een jonge, enthousiaste band bestaande uit 30 studenten uit het hele land. Ieder jaar brengt het NSJO jazzmuziek op revolutionaire manier naar een jong publiek. In 2016 combineert het NSJO hiphop en jazz: strakke hiphopbeats worden verrijkt met groovende jazzmelodieën. Dit doen ze echter niet alleen: niemand minder dan Pete Philly, één van de grondleggers van de Nederlandse hip hop, is frontman van het NSJO 2016 en drummer Yoràn Vroom verzorgt zijn ijzersterke aandeel in de ritmesectie. Verwacht een knallende show vol stomende hits, strakke beats en jazzy sounds.

Na de show nog niet uitgedanst? Geen paniek. Wicked Jazz Sounds neemt de zaal over voor een WJS Club Night ‘where jazz meets dance’. Wicked Jazz Sounds brengt een mix van jazz, hip hop, soul, funk, house, disco, latin, electronica en meer. Vanavond een exclusieve set van Wicked Jazz Sounds DJ’s en live muzikanten. Een legendarische clubnacht met verrukkelijke beats in ongeëvenaarde smaken!

Line up
NSJO: Nederlands Studenten Jazz Orkest o.l.v. Robbert Scherpenisse, solisten Pete Philly & Yoràn Vroom.

Speciale aanbieding: trommel je vrienden op en koop 6 tickets voor de prijs van 5!

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...