loading language...
za 27.10

nothing,nowhere. (US) + lontalius (NZ) + Sullii

Live
emo, hiphop
uitverkocht

Tijdschema
19:00 deuren open
19:30 Sullii
20:15 lontalius
21:00 nothing,nowhere.
22:30 einde

Voor liefhebbers van: Lil Bo Weep, Ghostemane, Lil Aaron

Vergeet genres, vergeet typeringen: nothing,nowhere. is niet in een hokje te plaatsen. Wel in een kelder, want daar begon het allemaal. Van daaruit wist een sociaal ietwat onhandige muzikant de hele wereld te bereiken. In slechts tien maanden tijd vond zijn muziek een thuis op Soundcloud, waar het miljoenen keren werd gedraaid. Waarom het zo aansloeg? Zijn gloednieuwe mix van emo en trap combineert hartverscheurende gitaarriffs en meedogenloze drumcomputers in een onbeschrijflijk geheel. Meteen luisteren dus, deze nothing,nowhere.
> Luister hier

lontalius (NZ)

Lontalius is niet bang om zijn emoties te tonen. Deze Nieuw-Zeelandse songwriter en producer van slechts negentien jaar oud bracht dit jaar zijn debuut I’ll Forget 17 uit, waarop zijn eerlijke en poëtische teksten haast rechtstreeks uit een dagboek lijken te komen.
> Luister hierSullii

‘I’m so glad that I found you’: het is de sleutelzin van de track Ponyo, te vinden op Sullii zijn eerste EP 42. Hierop laat de producer emo, trap en eerlijke teksten op een innovatieve manier samenkomen.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...