loading language...
Sat 26.05

Muzikantendag 2018

Laat je ontdekken!

Live
talent
uitverkocht

Op zaterdag 26 mei keert de Muzikantendag terug in Amsterdam in de Melkweg en Sugarfactory. Op deze dag openen Melkweg en Sugarfactory haar deuren voor muzikanten, producers en iedereen met interesse in muziek. Muzikanten worden hier ontdekt door muziekprofessionals van o.a. DWDD, NPO 3FM, Universal Music, Friendly Fire, 3VOOR12, Puna, MassiveMusic, NPO Radio 2, Popronde, BMG Talpa Music en Agents After All. Meer sprekers, panels en clinics worden spoedig bekendgemaakt.

De Muzikantendag is dé ontmoetingsplek voor ambitieuze muzikanten en de muziekindustrie. Muzikanten kunnen hier hun demo pitchen bij professionals uit de muziekindustrie, in de hoop ontdekt te worden, of nog beter: door te breken. Naast de demospreekuren, is er een divers aanbod aan leerzame panels op de Muzikantendag. Met masterclasses, clinics en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag bezoekers extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities.

Kaartverkoop
Kaarten kosten €17,05 (incl. servicekosten)- en zijn te koop via www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Lid van Buma? Dan krijg je gratis toegang. Meld je aan via www.bumastemra.nl.

Over de Muzikantendag
De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl, Musicmaker, Interface, De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant, de Melkweg en Sugarfactory. Meer info via: www.muzikantendag.nl.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...