loading language...
za 20.05

Muzikantendag 2017 – Uitverkocht

Sugarfactory, Melkweg

Live
Talent
uitverkocht

Muzikantendag 2017 is uitverkocht!

Laat je ontdekken!

Op zaterdag 20 mei keert de Muzikantendag terug in Amsterdam in de Melkweg en Sugarfactory. Op deze dag opent de Melkweg en Sugarfactory haar deuren voor muzikanten, producers en iedereen die zich interesseert in muziek. Muzikanten worden hier ontdekt door muziekprofessionals van o.a. NPO 3FM, Universal Music, Friendly Fire, 3VOOR12, Noah’s Ark, NPO Radio 2, Popronde, BMG Talpa Music en Agents After All. Meer sprekers, panels en clinics worden spoedig bekend gemaakt.

Laat je ontdekken

De Muzikantendag is dé ontmoetingsplek voor ambitieuze muzikanten en de muziekindustrie. Muzikanten kunnen hier hun demo pitchen bij professionals uit de muziekindustrie, in de hoop ontdekt te worden, of nog beter: door te breken. Naast de demospreekuren, is er een divers aanbod aan leerzame panels op de Muzikantendag. Met masterclasses, clinics en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag bezoekers extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities.

Kaartverkoop
Kaarten kosten €15,- en zijn vanaf vandaag te koop via www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. Lid van Buma of NORMA? Dan krijg je gratis toegang. Meld je aan via bumastemra.nl.

Over de Muzikantendag
De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en NORMA. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl, Musicmaker, Interface, De Bassist, De Gitarist, Slagwerkkrant, de Melkweg en Sugarfactory. Meer info: www.muzikantendag.nl

Muzikantendag after:
Na afloop van de Muzikantendag is er een afterborrel in Sugarfactory.
Tijdens deze avond treden Blackbird en Edison Effect op.
De after wordt georganiseerd in samenwerking met Downtown Music Benelux en Songflow.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...