loading language...
zo 01.10

MT. Wolf (UK) + Henry Jamison (US)

Live
Indie, alternative, pop
uitverkocht

Tijdschema:
19:30 deuren open
20:00 Henry Jamison
21:00 Mt. Wolf

Het trio van Mt. Wolf bestaat uit zanger- en producer Sebastian ”Bassi” Fox, gitarist Stevie McMinn en Drummer Alex Mitchell. Dit jaar keert de band terug met hun debuutalbum ‘Aetherlight’, die uitkomt op 26 mei. Op 1 oktober zal de band dit album live inluiden in Sugarfactory’s kleine zaal.

De afgelopen 18 maanden heeft de band hun bekendheid over de hele wereld zien groeien, met honderdduizenden wekelijkse luisteraars op Spotify en radio ondersteuning in zowel Amerika, als Australië en Engeland. Ze startten het jaar met een grote knal, wanneer het eerste nummer ‘The Electric’ van het langverwachte album uit brachten. Deze werd opgevolgd door het nummer ‘Heavenbound’, die gepaard ging met een enorme emotionele en gedachten-opwekkende video, die liefde uitte in het gezicht van haat en tegenspoed.

2017 is weer een ander hoofdstuk in dit grote nieuwe begin, met daarin de release van het debuutalbum in mei, vervolgd door een grote Britse tour. Verder speelden ze dit jaar al live op SXSW, staan ze op verschillende Europese festivals deze zomer en ronden ze het najaar af met een tweede volledige UK & Europese tour. Er zit geen stop op de band, ze willen alleen maar knallen. En niks houdt hen tegen deze keer…

Support: Henry Jamison
Henry Jamison bewijst met zijn adembenemend mooie debuutalbum ‘The Wilds’ dat hij in het rijtje van uitzonderlijke verhalenvertellers thuishoort. De songwriter mengt verfijnde akoestische gitaarklanken met banjo, geprogrammeerde percussie-loops en synthesizers. Door het uitstekende gevoel voor tekst en hooks doet zijn muziek soms denken aan barok-pop van Sufjan Stevens en de eerlijkheid van Frightened Rabbit, maar dankzij de unieke uitvoering staat de muziek van Henry Jamison helemaal op zichzelf.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...