loading language...
wo 24.06

Mijke & Co Live!

Musicconnex Live, Zapp4 ft. Hermine Deurloo, Kim Hoorweg en The Ob6sions

Live
Soul & Jazz
uitverkocht

Musicconnex Live, Zapp4 ft. Hermine Deurloo, Kim Hoorweg en The Ob6sions spelen woensdag 24 juni 2015 bij Mijke & Co Live @Sugarfactory. Iedere woensdag organiseren NPO Radio 6 Soul & Jazz, de NTR en de Sugarfactory een gratis showcase met kwalitatieve live-muziek van (inter)nationale soul-, jazz-, r&b-, funk-, blues- en worldartiesten. Dit vindt plaats in de Sugarfactory bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op NPO Radio 6 Soul & Jazz. Presentatrice: Mijke van Wijk. Deuren open: 21.30 uur. Entree: gratis.

MusicConnex Live
Het doel van MusicConnex is om zelfstandige Soul artiesten te ondersteunen. Deze selectie van kunstenaars uit de VS, Hawaï en Europa is een echte mix van stijlen en culturen. MusicConnex moedigt artiesten aan om controle te nemen over hun eigen loopbaan en stelt hun in staat hun doelen te bereiken. Deze groep artiesten moedigt het delen van ideeën, ervaringen en inzicht aan en stimuleert het debat rondom het thema van de moeilijkheden waar jonge artiesten mee geconfronteerd worden. Hiermee openen ze een dialoog tussen jonge artiesten en professionals uit de industrie. Deze avond zullen Maryanne Ito – Hawaii; Carol Riddick – US; Carmen Hendrix – Australië; Tristan– NL; Brownhill – NL, optreden.

Zapp4 ft. Hermine Deurloo
De combinatie van mondharmonica en strijkkwartet is wat deze act uniek maakt. Hermine Deurloo en Zapp4 nodigen uit voor een reis langs uiteenlopende stijlen. Hun nieuwe gezamenlijke album ´Welling´ heeft muziek die een mengeling is van melancolie, verassingen, improvisatie en een heleboel groove. Het album bevat originele nummers en composities van o.a. Jaco Pastorius en Ali Farka Touré.

Huisband The Ob6sions
Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Jeroen van Helsdingen – keys; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...