loading language...
zo 25.03

Meadowlark (UK) + The Grey Pants – GEANNULEERD

Live
alt-folk, elektronica
afgelast

BELANGRIJK: Helaas is dit concert wegens een noodgeval binnen de familie van Dan van Meadowlark geannuleerd. Kaartkopers ontvangen een mail met verdere informatie.

Tijdschema:
19:30 deuren open
20:00 The Grey Pants
21:00 Meadowlark

Verfijnde, emotionele maar toch krachtige liedjes, geschreven door de getalenteerde singer-songwriters van het alt-folk duo Meadowlark. Kate McGill en Dan Broadley waren afzonderlijk van elkaar bezig met het opbouwen van een muzikale carrière: Kate had een Youtubekanaal waar haar covers miljoenen views kregen, terwijl Dan zijn plek zocht in verschillende rockbands. In een zoektocht naar muzikale ontwikkeling en een eigen sound, vonden de artiesten elkaar en besloten samen muziek te gaan maken. Het debuutalbum Postcards werd afgelopen juni goed ontvangen en leverde het duo miljoenen Spotify-streams en Youtube-views op. Met de release van het album achter de rug is het dit voorjaar tijd voor de eerste shows op het Europese vasteland.
> Luister hier

Support: The Grey Pants 
Het duo Koorn en Van Zevenbergen vormt samen The Grey Pants, een laagdrempelig, charmant project waarin beide songwriters de ogenschijnlijke onbenulligheden des levens uitvergroten tot mooie luisterliedjes. Het geluidspalet is (bewust) beperkt gebleven: een ritmebox, gitaar en twee stemmen. Ondanks deze simpele ingrediënten huist in ieder liedje een specifiek karakter en verhaal.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...