loading language...
do 03.05

LUMEN

Live
live electronisch, jazz
uitverkocht

Tijdschema
20:00 deuren
20:30 Rajas Void Minos
21:15 TijsS on Sax
21:30 Oswald Fisher
22:15 Duet met TijsS on Sax & Oswald Fisher

LUMEN art concepts presenteert: een avond vol livemuziek en elektronische beats. Stap binnen in een nieuwe wereld en ervaar de illusie van oneindigheid: reflectie, licht, geluid en visuals vormen samen een prikkeling voor je zintuigen.

Rajas Void Minus
Deze dj met zijn oorsprong in Nijmegen draait alles wat hij mooi vindt. Zijn eigen stijl karakteriseert hij als ‘dynamisch’.. En dat is het ook! Verwacht smeuïge deuntjes en duistere beats van dit jonge technotalent! Hij bezorgt ons een toffe openingsact tijdens LUMEN.

Oswald Fischer  
Oswald Fischer weet als geen ander hoe hij een dansvloer in beweging krijgt en wonderlijke momenten kan creëren. Altijd strevend naar de beste producties en performances zorgt hij voor de beste vibes en een diverse houding binnen zijn muziek. Hij haalt inspiratie uit grensoverschrijdende nuances in de technologie en de internationale clubbing community.

TijsS on Sax
TijsS on Sax, voormalig lid van live house-band Lift It Up, speelt al meer dan twintig jaar saxofoon en heeft inmiddels een ruim repertoire aan podiumervaring opgebouwd. Je vindt hem meestal op housefeestjes, festivals en in toffe beachclubs, maar op donderdag 3 mei komt hij speciaal voor LUMEN naar de Sugarfactory. Als saxofonist staat hij bekend om zijn interactieve sets. Hij improviseert op de beat van de DJ, loopt door het publiek en springt zelfs soms samen met zijn instrument op de bar. Wie weet wat hij voor deze avond in petto heeft…

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...