loading language...
vr 22.06

Lumen

Live
Live elektronische muziek, performance art
uitverkocht

Dit is de verplaatste show van 31 mei. Klik hier voor meer info over de show van 22 juni 

Na een bijzondere eerste editie van LUMEN Art Concepts en de start van onze reis naar het vinden van onze zintuigen, geven we ditmaal het podium aan Performance Art. Verwacht meegenomen te worden in verschillende, geweldige kunstenaars en hun verhalen die zij vertellen middels muziek. Tijdens deze tweede editie zal de kunstinstallatie die speciaal gebouwd is voor LUMEN voor de een na laatste keer te ervaren zijn!

STEP
STEP is een samenwerking tussen verschillende soort kunststudenten. Het collectief bestaat uit: Wytze de Swart (Conservatory HKU, Utrecht), Daan Colussi (Design Academy, Eindhoven) Hilde Wollenstein (Conservatory HKU, Utrecht) en Daniël Niessen (Academy for Media, Art en Performance, Den Bosch).

Het in 2017 ontstaande Summer-Trial&Error-Project (a.k.a. STEP) is een project dat zich wijdt aan het ontrafelen van de bizarre vragen die plaatsvinden buiten onze dagelijkse levens. Door vallen en opstaan probeert STEP haar verhaal vorm te geven. Door het gebruik van muziek, film, performance en tekst komen ze elke keer een stukje dichterbij de waarheid. Bijzondere, verdraaide vragen leggen nooit een rechte lijn af tot het einde. Hierdoor zijn de verhalen vol met het onvermijdelijke, plot twists en adembenemend prachtige momenten.
> Klik hier voor een impressie

Rajas Void Minus
Afgelopen editie van LUMEN Art Concepts deed niemand minder dan Rajas Void Minus de zaal versteld staan met een denderende openingsact. Deze DJ met zijn oorsprong in Nijmegen draait alles wat hij mooi vindt. Hij karakteriseert zijn eigen stijl als ‘dynamisch’ en dat is het ook! Verwacht smeuïge deuntjes en duistere beats van dit jonge technotalent. Rajas zet de perfecte sfeer neer om de laatste editie af te sluiten met een knaller van een slotset, waardoor je helemaal klaar bent voor het dampende nachtleven op vrijdagavond!
> Luister hier

Hytes
Hytes bestaat uit drie creatieven geesten die muziek en visuele kunst maken en dit samen laten komen op het podium! Hun genre is uniek en anders, waardoor zij het durven om te experimenteren. Check ze alvast hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...