loading language...
zo 15.05

Lucky Chops Uitverkocht

EXTRA SHOW

Live
Brass band, Youtube hit, pop
uitverkocht

Open: 15:00

Lucky Chops: 16:00

Einde: 17:30

Voorprogramma: DJ Mulat

Jullie waren zo enthousiast over Lucky Chops, dat alle kaarten in 1 dag waren uitverkocht! Voor iedereen die te laat was, niet getreurd! Op  zondag15 mei 15:00 hebben we een extra show ingelast. Dit optreden is dus in de middag. Kaarten zijn NU on sale, dus wees snel met het bestellen van kaarten!

Lucky Chops is een jonge brass band die het internet bestormde met zijn verrassende covers van bekende pophits. De video waarbij de blazers in een metrostation hun kunsten vertonen, bereikte meer dan 15 miljoen mensen. Inmiddels is het repertoire goed uitgebreid, met bijvoorbeeld een geladen versie van ‘Hello’ van Adele, en ‘Problem’ van Ariana Grande. Een must see band, die je versteld zal doen staan.

De Amerikaanse brassband Lucky Chops heeft in 2015 een enorme groei doorgemaakt. De zeskoppige band kenmerkt zich door een uniek geluid en een enorme energie. De roots van deze band liggen bij de LaGuardia Arts Highschool in New York, waarna ze hun kunsten vertoonden op straat, in kleine zalen en in de New Yorkse metro. Een Zuid-Amerikaanse toerist staat aan het begin van hun carrière, want een opname die hij maakte ging viral op het internet. Binnen enkele dagen hadden miljoenen mensen de opname gezien en al snel volgde een Europese tour (o.a. Denemarken en Frankrijk). Terug van hun tour werd Lucky Chops de huisband van de MTV talkshow ‘Girl Code Live’ en zo maakte een breder publiek kennis met de muzikale en magische trekken van deze unieke brassband. In 2016 wordt de fanbase verder uitgebreid, staat de teller van hun video’s inmiddels op ruim 40 miljoen views en neemt Lucky Chops langzaam de hele wereld over met de pure magie die zij on stage vertonen.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...