loading language...
do 06.12

Launch

Kid Tha 6, Wakeem and NA$I

Live
Talent, hip-hop
uitverkocht

ONVERSNEDEN en SoulTrash presenteren: LAUNCH. Een avond voor de hele culture. Jonge kunstenaars, upcoming fashion designers en het nieuwste hiphoptalent komen tijdens LAUNCH samen in de kleine zaal van de Sugar Factory. Verwacht het beste wat de Nederlandse hiphopscene te bieden heeft gehost door de boys van Soultrash. Kom langs en see what’s good!  

Tijdens de eerste editie zijn er tunes van Kid Tha 6, Wakeem en NA$I. Kleding van A Dream Made Simple en kunst van Drugs Art.

Kid Tha 6

De naam Kid Tha 6 duikt de afgelopen tijd steeds vaker op in de scene. Naast het releasen van een flinke stapel tracks bracht hij de EP ‘Different Place’ uit met featurings van onder meer Bokoesam, Jiri11, Qilla, Yozef & Mennoboomin. Ook was de jonge rapper onlangs te horen op de single ‘Sliss’ afkomst van het nieuwe album van Ray Fuego.

Wakeem

Wakeem, een podiumbeest uit Tilburg. Wakeem begon in 2014 met het maken van muziek en heeft inmiddels al op verschillende podia gestaan, zoals op Poppodium 013, Woo Hah en Paradiso. Hij staat bekend om zijn energie en veelzijdige tracks. Hij wist eerder al flink indruk te maken met de track Afa de Gwan, waarop ook T.Dutty te horen is. Onlangs bracht hij zijn nieuwste project 24k uit in combinatie met een bijbehorende docu

NA$I 

NA$I is een 21 jarige rapper afkomstig uit Den Helder. Hij is al enige tijd bezig met het droppen van tracks en met releases als ‘Geen Zin’ en ‘Wil Ik’ laat hij zijn unieke stijl horen. Verwacht oude en nieuwe tracks van dit jonge talent tijdens LAUNCH.

Tickets zijn nu te koop!

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...