loading language...
vr 24.08

King Tuff (US) + SASAMI (US)

Gepresenteerd door The Daily Indie // DJ's: Volcano Boys & Magma Mark

Live
garage, rock-'n-roll
uitverkocht

Tijdschema:
20:00 deuren open / Volcano Boys & Magma Mark
20:30 SASAMI
21:00 Volcano Boys & Magma Mark
21:30 King Tuff

Voor liefhebbers van: Mikal Cronin, Kevin Morby, Foxygen, Ty Segall

Held van de hooks, koning van de garagerock: liefhebbers van het gruizige genre kunnen niet om het alter ego van multi-instrumentalist Kyle Thomas heen. Jarenlang diende de garage als een soort cocon voor King Tuff, maar nu heeft hij deze vertrouwde omgeving definitief verlaten. Het nieuwe album heet niet toevallig The Other: met soulvolle invloeden, psychedelische twists en zelfs een akoestische gitaar heeft de muzikant zich haast ontpopt tot een popster, maar dan wel een van het eigenzinnige soort. Luister naar de zomerse feelgoodtrack Psycho Star en je weet genoeg: King Tuff is veranderd op de meest positieve manier. En de geniale hooks? Die blijven.
> Luister hier

Support: SASAMI
Voormalig toetsenist van de L.A. indierockers Cherry Glazerr is volgens haarzelf een echte synthqueen. De vaardigheden van Sasami Ashworth als multi-instrumentalist zijn onmiskenbaar. Na haar afstuderen aan de Eastman School of Music in 2012 maakte SASAMI verschillende soundtracks en orkestrale arrangementen voor films, commercials en studioalbums en gaf ze muziekles in Los Angeles. Haar aankomende solodebuut is zoals ze zelf zegt geïnspireerd op: “Everyone I fucked and who fucked me last year’’. De eerste single Callous vertaalt dat sentiment in een rigoureus rocklied over hoe ver iemand gaat wanneer hij gevangen zit in de illusies van een relatie.
> Luister hier

DJ’s: Volcano Boys & Magma Mark
Voor en na King Tuff slingeren de Volcano Boys & Magma Mark een lading garagehits de zaal in. Aan de muziek ligt het niet.

Deze show wordt gepresenteerd door The Daily Indie. Voor leden van We Are Public is het concert vrij toegankelijk.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...