loading language...
vr 02.11

Julian Velard (US)

Live
singer-songwriter, pop
uitverkocht

Tijdschema:
20:00 deuren open
20:30 Kiki Mettler
21:30 Julian Velard

Op vrijdag 2 november keert Julian Velard terug naar Sugarfactory. Julian maakt luchtige, toegankelijke popmuziek waar allerlei thema’s aan bod komen, maar waarbij de stad New York altijd zijn grootste inspiratiebron is.

De Amerikaanse singer-songwriter is inmiddels een bekende gast in het Nederlandse muziekcircuit. Al sinds 2011 komt hij hier regelmatig langs om zijn prachtige, theatrale pianopop live te laten horen. Julian speelt met de stereotyperende piano-pop deuntjes en geeft er een verfrissende, stijlvolle -21e eeuw draai- aan. Denk aan Harry Connick Jr. met de zwier van een Brooklyn hipster, die je herinnert aan Stephen Sondheim of Randy Newman op hun hoogtepunt. Binnenkort gaat de zanger de studio in om songs op te nemen samen met Alex Dezen (The Damnwells) voor een nieuwe EP die in april zal verschijnen.
> Luister hier

Support : Kiki Mettler
Singer- songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. > Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...