loading language...
vr 17.11

Julian Velard (US) + Jonah Smith (US)

Live
singer-songwriter, pop
uitverkocht

Op vrijdag 17 november keert Julian Velard terug naar de Sugarfactory, om zijn prachtige, theatrale pianopop live ten gehore te brengen. Hij maakt luchtige, toegankelijke popmuziek waar allerlei thema’s aan bod komen, maar waarbij de stad New York altijd zijn grootste inspiratie bron blijft.

Bij Julian speelt met de stereotyperende piano-pop deuntjes en geeft er een verfrissende, stijlvolle -21e eeuw draai- aan. Denk aan Harry Connick Jr met de zwier van een Brooklyn hipster, die je herinnert aan Stephen Sondheim of Randy Newman op hun hoogtepunt. Julian werd in Engeland alweer bijna een decennium geleden getekend door een enorm Brits platenlabel, na alle lof vanuit The Guardian, Time Out London en The Sunday Times. In Nederland heeft hij een echte cultstatus bereikt, waar hij dan ook regelmatig terugkeert om zijn muziek live en op de radio ten gehore te brengen.
> Luister hier

Support: Jonah Smith
Singer-songwriter Jonah Smith uit Los Angeles is bekend geworden met zijn plek in de halve finale van America’s Got Talent, waar hij de jury overtuigde met zijn liedje ‘Skyscraper Blues’. In zijn nieuwe muziek hoor je invloeden van Amerikaanse folk en troubadours uit het verleden, waarbij je kunt denken aan artiesten als John Prine en John Hiatt. Maar ook funky blues en Beatle-esque pop zijn belangrijk voor de sound van Jonah Smith. In zijn liveshows komt deze dynamische mix van stijlen extra naar voren, ook omdat hij geregeld van instrument wisselt.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...