loading language...
di 27.03

Jasper Erkens (BE) + Pyke

Live
pop, singer-songwriter
uitverkocht

Tijdschema:
20:00 deuren open
20:30 Pyke
21:30 Jasper Erkens

Toen de meesten nog in de schoolbanken zaten, stond singer-songwriter Jasper Erkens op zestienjarige leeftijd al op Rock Werchter én won hij drie TMF Music Awards. Al snel mocht hij optreden als het voorprogramma voor popicoon Adele, die hem overhaalde naar de BRIT School in Londen te gaan. In 2010 was hij de eerste niet-Engelsman die toegelaten werd op de toonaangevende school, waar artiesten als Amy Winehouse, The Kooks  en Katie Melua hem voorgingen. Inmiddels kunnen we genieten van zijn tweede album ‘Drawing a Line’. Een fijn akoestisch album, waarin Jasper met zijn soulvolle, rauwe stem de emotie in zijn nummers naar voren brengt. Het houdt je aandacht erbij, van de eerste tot de laatste noot.
> Luister hier

Support: Pyke
Pyke is een songwriter met een karakteristieke stem en rake, melancholische nummers die door merg en been gaan. Bitterzoete dromerige acidfolk met een Britpoppy verve. De songs zijn gewapend met catchy refreintjes die je bij de lurven grijpen.
> Luister hier

Jasper Erkens is Artist in Residence bij WOW Amsterdam, een culturele plek in Amsterdam-West. WOW biedt tijdelijke woonruimte aan vijftig recent afgestudeerde kunstenaars. Naast deze studio’s heeft WOW een hostel met 350 bedden, een restaurant en een urban farm. WOW is een springplank voor talent en produceert een dynamisch kunstprogramma.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...