loading language...
vr 30.03

Jagd {•} Yasmine

Club Tour!

Live
Garagepop, Indie, New Wave on Speed
uitverkocht

Na een stormachtig jaar waar Jagd en Yasmine met hun harde garagepop door Nederland raasden tijdens De Popronde, komen ze in 2018 samen om de strijd aan te gaan. Met elkaar welteverstaan, in een niet te missen battle.

Voor Jagd is Sugarfactory de plek waar het in Amsterdam allemaal begon. Het is net als thuiskomen en dit huisfeestje mag je niet missen!

Tijdschema:
19:30 deuren open
20:30 Yasmine
21:30 Jagd

Jagd
De Amsterdamse band Jagd maakt harde indie, of georganiseerde punk, of new wave on speed. Het is in ieder geval hard en dansbaar, en bestaat uit zware, maar speelse baslijnen, scherpe en energieke gitaren, stuwende drums, rauwe vocalen en zo nu en dan een synthesizer. “Een bijzondere bak herrie met internationale potentie”, aldus de jury van de Amsterdamse Popprijs, die de band eind 2016 in de wacht sleepte. Jagd staat bekend als intense live-act en werd in media omschreven als loeistrak, onontkoombaar, gepassioneerd, entertainend en verrassend.

Yasmine
Yasmine speelt garagepop. Het rammelt, doet pijn aan de oren en zit nog maanden in je hoofd. De band is opgericht in 2016 door frontman Kevin van Moorsel waarna hij Dan Huijser op drums en Eszl de Vois op bas en pedalendans heeft gestrikt. De tweede single “Tiny Bubbles” van de debuut EP ‘Honey’ is net uit en begin 2018 komt er nieuwe muziek aan. De band is pas één jaar oud en heeft al veel shows gespeeld in onder andere Paradiso, Vera & Patronaat. Verwacht psychedelische, poppy liedjes met een rauw randje. Denk aan chocolade vingers, brandwonden en donzige konijntjes.

 

 

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...