loading language...
wo 15.11

Island (UK) + Eliza Shaddad – UITVERKOCHT

Live
Indie rock, art rock
uitverkocht

Deze show is uitverkocht! Er zijn nog enkele kaarten aan de deur.

Tijdschema
> 20:00 deuren open
> 20:30 Eliza Shaddad
> 21:30 ISLAND

Het Londense kwartet Island brak door na het uitkomen van debuut-EP ‘Girl’ in de winter van 2015. De grootste hit ‘Stargazer’ kwam op nummer 7 in de Spotify viral charts, met 2 miljoen downloads. Na een aantal festivals en radio-uitzendingen te hebben gedaan, laat de band zien dat je ook live niet om ze heen kunt.

ISLAND is misschien de enige Britse indie-act in de afgelopen tijd, die weer aan het vraagniveau van de hoofdstad kunnen geraken, en dat wellicht al door de aandacht voor hun debuut LP, waarover ze zeer verheugd zijn. De LP zal worden gereleased via Frenchkiss (Diet Cig, Drowners, De Hold Steady).

En nu komen ze naar Amsterdam, om daar de boel omver te blazen tijdens hun show. Hebben wij even geluk dat ze dat komen doen in Sugarfactory, op woensdag 15 november.

Als je van muziek houdt die je laat afdwalen, of je volledige rust kan brengen tijdens een hectische werkdag, dan hoef je alleen maar naar Eliza Shaddad te luisteren. Deze Londense singer-songwriter heeft een onfeilbare stem die smelt als boter tegen de zachte gitaren en het tempo waar emotie uitspat. Shaddad heeft een reputatie extreem krachtige en energieke live shows te geven, terwijl ze zichzelf vocaal pusht en het verstrekken van rauwe en openhartige optredens.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...