loading language...
do 09.11

Indie In Town VII

PEER, Jo Marches, Love Couple, Dan Hair, DJ Young Wolf en Dalit Lymor

Live
Indie, elektronica, rock
uitverkocht
Indie In Town is 9 november terug met de grootste editie tot nu toe! Ditmaal met muziek van PEER, Jo Marches, Love Couple en Dan Hair, een expositie van Dalit Lymor en plaatjes van DJ Young Wolf.
PEER
Ondanks de jonge leeftijd stond de band PEER al op menig grote festivals, won de band meerdere competities en ontving het viertal lovende kritieken. PEER staat voor energieke indierock met refreinen die in je hoofd blijven hangen. Op het podium is de chemie tussen de vier bandleden bijna tastbaar. De band stond al op Concert at Sea en deed support voor Jett Rebel.
> Luister hier

Jo Marches
Pop met een likje LSD, dat is het Utrechtse Jo Marches, het geesteskind van songwriter Johanneke Kranendonk. Met haar band beweegt ze zich muzikaal in het schemergebied tussen Tame Impala, Broadcast en Portishead: hallucinatoire en psychedelische liedjes, die tegelijkertijd onverminderd catchy zijn.
> Luister hier

Love Couple
Love Couple maakt taboes bespreekbaar. Van ‘geen seks in chinatown’ tot de ‘zoektocht naar Martin’, de teksten gaan helemaal nergens over. Zo zoet als bonbons, kleeft als toffee en zo smerig lekker als trekdrop. Kick, Renée, Luc, en Tristan laten met Love Couple zien hoe je vrolijke deuntjes stoer houdt, hoe je non-sense teksten sense geeft en hoe leuk ongemakkelijkheid kan zijn. Genres die de muziek omschrijven zijn indie, elektronisch en rock.
> Luister hier
Dan Hair
Dan Hair is een eenmansproject met een verhaal. Hij zingt en schrijft de liedjes, maar is niet je alledaagse singer-songwriter. Hij is eerder een zorgvuldige knutselaar, een kluizenaar, opererend vanuit zijn tot studio verbouwde rommelhok in het vervallen kantoorpand waar hij woont.

DJ Young Wolf
Verdiept in de synergie van gitaren en electronica, noemt Ronald van Berkel zichzelf Young Wolf. Wat begon als tussen act als concert DJ, evolueert langzaam naar iets groters. Ronald maakt avonden compleet door passende muziek te draaien tussen de bands door. Echter komt de dj pas echt tot zijn recht wanneer de bands het podium verlaten en hij een toffe dansbare Indie draait.
> Meer info klik hier.

Kunstexpositie: Dalit Lymor
Dalit (Lymor) Hospers is een vierdejaars illustratiestudente op de Willem de Kooning Academie en ontwerpster van het Indie in Town-shirt. In haar werken komt het contrast tussen vrolijke kleuren en een achterliggende sinistere boodschap terug. Ze omschrijft haar stijl zelf als ‘recht voor zijn raap’. Thema’s als sexualiteit, identiteit, politiek en feminisme staan centraal in haar illustraties.
> Meer info klik hier.

Over Indie in Town:
Indie in Town is een plek waar creatievelingen samen kunnen komen om te genieten van een toffe avond. Naast goede muziek biedt Indie in Town een avond met een gehele beleving.

Wanneer muziekliefhebbers muziek luisteren reizen ze naar een andere planeet vol met goede vibraties. Indie in Town zorgt dat deze trip zo soepel mogelijk verloopt door het creëren van een aangename sfeer en door het prikkelen van alle zintuigen.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...