loading language...
do 08.02

Indie In Town

Waltzburg, TAPE TOY, La Loye, Okke Punt, Laused

Live
Indie, Pop, Feestje
uitverkocht

Indie In Town is terug op 8 februari met Waltzburg, TAPE TOY, La Loye, Okke Punt en een expositie van Laused. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Young Wolf.

Waltzburg is een indieband uit Nijmegen. De band was volgens 3VOOR12 13e in de top 25 beste bands die dit jaar op ESNS stonden. Vier maanden lang werkte Waltzburg samen met producer Simon Akkermans (o.a. Bombay) aan nieuw materiaal in Kytopia, Utrecht. Verwacht eclectische indie voor de fijnproever en de smaakbarbaar.

TAPE TOY is een gloednieuwe band uit Amsterdam. De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken. Verwacht catchy melodieën gepaard met 90’s rock invloeden, die resulteren in een liveshow met de energie van een punk band. TAPE TOY is het allemaal,maar ook weer niet. Het is hard, eigenwijs en een beetje gestoord.
La Loye
Live zet het vijftal zich zowel ingetogen als ongepolijst neer, zonder afstand te doen van de melancholie dat als een rode draad door de liedjes loopt. Met een gelaagdheid á la The National en de subtiliteit van This Is The Kit, is het zo’n band die je in een warm deken zal inpakken, om je vervolgens te vertellen dat alles wel goed komt.
 
Okke Punt
Okke Punt maakt muziek in de puurste vorm: van klein en intiem naar groots en meeslepend. Hij schrijft én zingt zijn liedjes zelf en gebruikt deze om verhalen te vertellen die tot de verbeelding spreken. Je kunt Okke al kennen van de Grote Prijs van Nederland of zijn wereldtoer met Fiction Plane, De Beste Singer-Songwriter of Popronde Nederland. Hij maakt solo prachtige songs voor liefhebbers van Damien Rice en Bruce Springsteen.
DJ Young Wolf
Verdiept in de synergie van gitaren en electronica, noemt Ronald van Berkel zichzelf Young Wolf. Wat begon als tussen act als concert DJ, evolueert langzaam naar iets groters. Ronald maakt avonden compleet door passende muziek te draaien tussen de bands door. Echter komt de dj pas echt tot zijn recht wanneer de bands het podium verlaten en hij een toffe dansbare Indie-set draait.
Kunstexpo: Laused
Laused is een illustrator die haar werken laat inspireren door lopende thema’s in onze samenleving. Veel werken zijn gebaseerd op een in-depth onderzoek. De thema’s gaan van toenemende onzekerheid en wantrouwen naar de overheid tot sociale stigmas die ons zelfbeeld bepalen.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...