loading language...
do 08.11

Indie in Town

Live
indie, pop, krautrock, feestje
uitverkocht

Indie In Town is terug met een nieuwe editie. Het belooft een feestje te worden met de bevestigde bands.
Wanneer muziekliefhebbers muziek luisteren reizen ze naar een andere planeet vol met goede vibraties. Indie In Town zorgt dat deze trip zo soepel mogelijk verloopt door het prikkelen van alle zintuigen. Op Indie in Town komen creatievelingen samen om te genieten van een toffe avond. Naast goede muziek biedt Indie in Town een avond met een gehele beleving. Vorige editie was van tevoren uitverkocht, dus koop nu je Early Bird ticket!

L’Eclair 

Voor liefhebbers van Altin Gün en Mauskovic Dance Band. Denk bij L’Eclair aan cheesy erotische soundtracks, tribal grooves en Duitse dance versmolten tot een homogeen resultaat, de smeerpasta voor je dagelijkse muzikale boterham. Het album Polymoods verschijnt later dit jaar… Polymoods verschijnt later dit jaar, maar verwacht L’Eclair voor die tijd live bij je in de buurt!

GUYY

GUYY is een vijfkoppige band die ontstaan is uit liefde voor eighties sounds, disco-vibes en grove hiphop beats. GUYY is niet bang om af en toe fout uit de hoek te komen met intens groovy en catchy hooks om je vervolgens keihard voor je bek te slaan met goor synthesizer geweld en vieze beats.

Mevrouw Tamara

Mevrouw Tamara probeert met dromerige, Nederlandstalige muziek de luisteraar te verwonderen en een nieuwe kijk op het dagelijks leven te geven. Ze maakt rustige, eigenzinnige luisterliedjes over alledaagse, ongewone dingen. Mevrouw Tamara was finalist van De Beste Singer-Songwriter van Nederland (VARA, BNN) en deed optredens in oa Paradiso, De Kleine Komedie, TivoliVredenburg, Ekko, Van Gogh Museum, bij 3FM, Radio 1 en 4.

Ballarat Bandit

Ballarat Bandit is vernoemd naar een psychotische boef die in Death Valley de regeltjes nonchalant aan zijn laars lapte maar opzoek was naar ruimte en rust. En dat is precies wat Ballarat Bandit ook doet, want de wetten van de dominante popcultuur gelden niet voor de band. Met hun psychedelic indie-pop weten zij de verbinding tussen de alternatieve dromers en de huidige popmuziek te leggen. Met invloeden van Connan Mockasin & Mac DeMarco door de catchy refreinen en onbevangenheid. Hierdoor bieden zij de uitweg binnen een wereld waarin van alles van je wordt verwacht.

Expositie van Tiny Sob:

Tiny Sob is een van de vele alterego’s van de Amsterdamse Sophia Mutiara de Geus die in de kunst voornamelijk muzikaal werkzaam is (45ACIDBABIES, FFOOSS, Carina Nebula). Tiny Sob is het beeldende deel waar in Sophia’s hoofd en hart ook heel veel liefde voor is. Tiny Sob zit tussen cute zijn en een grote bek hebben in. Dat is te zien aan de schreeuwerige kleuren in haar schattige tekeningetjes die nog net geen pijn aan je ogen doen. Deze expositie wijdt ze aan “Je een enorme loser voelen, maar wel jezelf profileren als de grootste superster ooit.” Iets wat bij veel mensen die gebruik maken van social media vast herkenbaar is.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...