loading language...
do 08.11

Indie in Town

Live
indie, pop, krautrock, feestje
tickets

Indie In Town is terug met een nieuwe editie. Het belooft een feestje te worden met de bevestigde bands.
Wanneer muziekliefhebbers muziek luisteren reizen ze naar een andere planeet vol met goede vibraties. Indie In Town zorgt dat deze trip zo soepel mogelijk verloopt door het prikkelen van alle zintuigen.
Op Indie in Town komen creatievelingen samen om te genieten van een toffe avond. Naast goede muziek biedt Indie in Town een avond met een gehele beleving. Vorige editie was van tevoren uitverkocht, dus koop nu je Early Bird ticket!

L’Eclair 

Voor liefhebbers van Altin Gün en Mauskovic Dance Band.
Denk bij L’Eclair aan cheesy erotische soundtracks, tribal grooves en Duitse dance versmolten tot een homogeen resultaat, de smeerpasta voor je dagelijkse muzikale boterham.
Het album Polymoods verschijnt later dit jaar… Polymoods verschijnt later dit jaar, maar verwacht L’Eclair voor die tijd live bij je in de buurt!

GUYY

GUYY is een vijfkoppige band die ontstaan is uit liefde voor eighties sounds, disco-vibes en grove hiphop beats. GUYY is niet bang om af en toe fout uit de hoek te komen met intens groovy en catchy hooks om je vervolgens keihard voor je bek te slaan met goor synthesizer geweld en vieze beats.

Mevrouw Tamara

Mevrouw Tamara probeert met dromerige, Nederlandstalige muziek de luisteraar te verwonderen en een nieuwe kijk op het dagelijks leven te geven. Ze maakt rustige, eigenzinnige luisterliedjes over alledaagse, ongewone dingen. Mevrouw Tamara was finalist van De Beste Singer-Songwriter van Nederland (VARA, BNN) en deed optredens in oa Paradiso, De Kleine Komedie, TivoliVredenburg, Ekko, Van Gogh Museum, bij 3FM, Radio 1 en 4.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...