loading language...
do 06.09

Indie in Town

Line-up: Korfbal, Queen's Pleasure, Sean Gascoigne, TBA

Live
indie, pop, feestje
uitverkocht

Indie In Town is terug op 6 september met Korfbal, Queen’s Pleasure, Sean Gascoigne, The Mighty Breaks, en DJ Young Wolf.

Korfbal
Korfbal “de ultieme sport”. Als je het korfballen beheerst, kun je iedere teamsport prima beoefenen. Als dat gegeven de korfbalsport geen nieuw respect geeft, dan doet deze band dat zeker. Met leden van Price, Rats on Rafts en The Homesick speelt Korfbal alle competitie zoek met hun melige garagepop.
> Luister hier

The Mighty Breaks
Westcoast garagerock met een flinke orgel twist. Vier beste maatjes uit Voorschoten met een grote liefde voor ruige garage rock en alles wat met bier drinken te maken heeft. Gewapend met een dikke lading fuzz staan The Mighty Breaks als een huis op het podium. Garagerock als een ferme schop in het gelaat!
> Luister hier 

Queen’s Pleasure
Queen’s Pleasure speelt garage-achtige, soms psychedelische, met gitaarsolo’s overgoten, half-poppy oorverdovende alternatieve rock met energie voor tien. ”John Frusciante en Jimi Hendrix maakten een tijdreis en belandden in de jaren zeventig om in The Ramones te spelen. Vervolgens besloten ze om een coverband van The Smiths te worden. Dat is de sound van Queen’s Pleasure.’

Sean Gascoigne
Sean Gascoigne is de meest opvallende one-man-band van Nederland. Een halve Brit uit de Achterhoek, wonend in Amsterdam. Zijn teksten zijn bitterzoet met een duistere rand. Zijn optredens zijn donker, grappig, schattig en echt. Sean Gascoigne is één van de meest geboekte artiesten van de Popronde in 2017.
> Luister hier

DJ Young Wolf
Verdiept in de synergie van gitaren en electronica, noemt Ronald van Berkel zichzelf Young Wolf. Wat begon als tussen act als concert DJ, evolueert langzaam naar iets groters. Ronald maakt avonden compleet door passende muziek te draaien tussen de bands door. Echter komt de dj pas echt tot zijn recht wanneer de bands het podium verlaten en hij een toffe dansbare Indie-set draait.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...