loading language...
do 12.04

Indie In Town

Carina Nebula, DJ Young Wolf, TBA, TBA, TBA

Live
Indie, pop, feestje
tickets

Indie In Town is terug op 12 april met Carina Nebula en DJ Young Wolf. Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt.

Carina Nebula
De muziek van Carina Nebula bestaat uit mooi gearrangeerde popliedjes die worden ingevuld door vernieuwende, ruimtelijke gitaar- en synthpartijen. De teksten zijn vergezochte metaforen voor elementen uit het heelal die worden benadrukt door meerstemmige koortjes. De experimenteel klinkende popsongs kunnen live kunnen worden geassocieerd met bands als, Pond, Mini Mansions, Autolux en Soulwax.
Luister hier

DJ Young Wolf
Verdiept in de synergie van gitaren en electronica, noemt Ronald van Berkel zichzelf Young Wolf. Wat begon als tussen act als concert DJ, evolueert langzaam naar iets groters. Ronald maakt avonden compleet door passende muziek te draaien tussen de bands door. Echter komt de dj pas echt tot zijn recht wanneer de bands het podium verlaten en hij een toffe dansbare Indie-set draait.
> Luister hier

Over Indie In Town:
Wanneer muziekliefhebbers muziek luisteren reizen ze naar een andere planeet vol met goede vibraties. Indie In Town zorgt dat deze trip zo soepel mogelijk verloopt door het prikkelen van alle zintuigen.

Op Indie in Town komen creatievelingen samen om te genieten van een toffe avond. Naast goede muziek biedt Indie in Town een avond met een gehele beleving.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...