loading language...
do 12.04

Indie In Town – UITVERKOCHT

Line-up: Niko, Lion's Den, Carina Nebula, Laura Sjin, DJ Young Wolf

Live
Indie, pop, feestje
uitverkocht

Indie In Town is terug op 12 april met Niko, Lion’s Den, Carina Nebula, Laura Skin en DJ Young Wolf.

Niko
Niko maakt rauwe, dansbare en licht melancholische indie rock. De band wisselt hoekige riffs af met catchy refreinen en memorabele, cynische teksten die gebracht worden met een goeie dosis slack en ironie. Op het podium levert het karakteristieke viertal seks en entertainment met een zekere vorm van bloed aan de paal.
> Luister hier

Lion’s Den
Lion’s Den is het muzikale afvoerputje van de zieke geest van Matthieu Huijser. Zijn melancholische folk is beïnvloed door artiesten als Wilco en Devendra Banhart. In 2018 brengt Lion’s Den de EP Naoko uit, waarvoor hij samenwerkte met verschillende muzikanten die de liedjes in een elegant lo-fi-jasje gieten.
> Luister hier

Carina Nebula
De muziek van Carina Nebula bestaat uit mooi gearrangeerde popliedjes die worden ingevuld door vernieuwende, ruimtelijke gitaar- en synthpartijen. De experimenteel klinkende popsongs kunnen live kunnen worden geassocieerd met bands als, Pond, Mini Mansions, Autolux en Soulwax.
Luister hier

Laura Sjin
Singer-songwriter Laura Sjin maakt het liefst persoonlijke liedjes over diepzinnige onderwerpen, met kinderlijk oppervlakkige formuleringen, waardoor er na het spelen onder haar publiek een kalmerende ‘waar maak ik me eigenlijk zo druk om?’-gedachte heerst. Dat deze liedjes stiekem bedoeld zijn om voornamelijk haarzelf te kalmeren, is geheim. Hoe dat klinkt? Gitaar-achtig, americana-achtig, maar bovenal Laura-achtig.
> Luister hier

DJ Young Wolf
Verdiept in de synergie van gitaren en electronica, noemt Ronald van Berkel zichzelf Young Wolf. Wat begon als tussen act als concert DJ, evolueert langzaam naar iets groters. Ronald maakt avonden compleet door passende muziek te draaien tussen de bands door. Echter komt de dj pas echt tot zijn recht wanneer de bands het podium verlaten en hij een toffe dansbare Indie-set draait.
> Luister hier

Over Indie In Town:
Wanneer muziekliefhebbers muziek luisteren reizen ze naar een andere planeet vol met goede vibraties. Indie In Town zorgt dat deze trip zo soepel mogelijk verloopt door het prikkelen van alle zintuigen.

Op Indie in Town komen creatievelingen samen om te genieten van een toffe avond. Naast goede muziek biedt Indie in Town een avond met een gehele beleving.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...