loading language...
za 21.04

Record Store Day Afterparty

Line-up: Iguana Death Cult, St. Tropez, Price

Live
Afterparty, garagerock
uitverkocht

Record Store Day Afterparty
Bands: Iguana Death Cult, St. Tropez, Price
Dj’s: Fungo Bat dj-set, Black Eye Club dj’s
Platenlabels: Excelsior Recordings, Geertruida, Coaster Records

Record Store Day: de dag waarop duizenden artiesten en miljoenen muziekliefhebbers wereldwijd bij elkaar komen om de onafhankelijke platenzaak te vieren. Zo’n dag vraagt erom afgesloten te worden met livemuziek: in samenwerking met Concerto Recordstore en Record Store Day organiseert Sugarfactory daarom wederom de officiële afterparty van Amsterdam met bands, dj’s en een kleine labelmarkt.

Tijdschema:
19:00 deuren open / Fungo Bat dj-set
19:45 Price
20:45 St. Tropez
22:00 Iguana Death Cult
23:00 Black Eye Club dj’s

Iguana Death Cult
Wanneer je de Rotterdammers van garagerockband Iguana Death Cult aan het werk ziet wordt er pas teruggeschakeld als er keihard ingehaald kan worden. Het ene moment drijf je in een oase van psychedelische grooves, luttele seconden later klinkt het alsof er een paar stalen hekken tegen elkaar aan worden gesmeten.
> Luister hier

St. Tropez
De dag dat de band Go Back To The Zoo werd opgeheven was ook de dag dat St. Tropez geboren werd. Met dezelfde leden, maar een compleet andere sound. Nu konden ze tenminste doen wat ze al tijden écht wilden doen: doordravende, opzwepende garagepunk maken. Al snel bouwden ze een overdonderende live-reputatie op, die ze tot op de dag van vandaag met elke show weten te overtreffen.
> Luister hier

Price
Het Groningse kwartet Price zoekt op alle fronten de grenzen op. De band rondom Korfbal-zanger Marnix Visscher raast als een wervelwind van garage en kraut over een idyllisch landschap van psychedelische folk. Dit resulteert in interdimensionale, soms schizofrene nummers waarbij je nooit zeker bent wat er op je te wachten staat.

Partners: Record Store Day, Concerto Recordstore, The Daily Indie, Pinguïn Radio

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...