loading language...
do 22.11

I against I, Zero Zero Zero, Richie Dagger & Rogue Minor

Live
Punk, Rock, Wave, Indie
uitverkocht

Tijdschema:
19:30 deuren open
20:00 Rogue Minor
20:40 Richie Dagger
21:25 Zero Zero Zero
22:15 I against I

Voor liefhebbers van My Bloody Valentine, Dinosaur Jr, Tenement Kids

De bandleden van I against I vinden een uitlaatklep in het spelen van uptempo, melodieuze punkpopliedjes. Voor ze het wisten waren ze de eerste Europese band ooit die werd getekend door Epitaph, het platenlabel van Bad Religion-gitarist Brett Gürewitz. In 2008 lijkt het doek voor de band te vallen. Lijkt, want in 2017 staat de band weer op het podium alsof ze nooit zijn weg geweest. Een typisch gevalletje van “The more things change, the more they stay the same.”

Zero Zero Zero bestaat uit een stel (ex-)leden van onder meer Tenement Kids en het Zwolse 16Down laten de 80’s en 90’s punk- en powerrocksound van Dinosaur Jr., Jawbreaker en The Replacements samensmelten tot een ronkende, zwarte massa die zeer verslavend is..

Richie Dagger is voortgekomen uit de as van de psychedelische outfit Hooghwater & Nederlans/Belgische Punks the Reactionaries. De meesten van hen speelden al samen in Hardcore Punk Powerhouse Restless Youth, dus toen Richie Dagger in het voorjaar van 2011 begon, verenigden ze zich als oude vrienden met een vergelijkbare blik en liefde voor het maken van muziek. Maak je klaar voor een mix van 70’s Punk, 80’s Wave, 90’s Indie en dat alles met een hun eigen rare donkere benadering!

Rogue Minor is een indie rock band uit Utrecht, geleid door Ab al-Tamimi die met een solide basis als bassist in de internationale hardcore/punk scene besloot dat het tijd was voor een eigen band. Een eigen geluid. Innemend en ruig tegelijk. Goudeerlijk. Recht voor z’n raap, zonder de medemens uit het oog te verliezen.

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...