loading language...
za 11.08

Hidden Maze w/ ASOK (UK), Peach (CA), Martin Hooke

Club
uitverkocht

De in Londen gevestigde Torontonian Peach is één van de meest opwindende artiesten die nu aan het doorbreken is. De dynamische mixstijl van de NTS-resident en haar gelaagde sets, bruisen van energie en illustreren een nauwgezette manier om tracks te selecteren die altijd lijkt te kloppen. IDM, breakbeat, house, techno en meer zijn ingrediënten die je meenemen in atmosferische werelden. Ook kwam ze dit jaar met haar debuut track “Silky” wat begint met een duistere en mysterieuze setting, maar tegelijk met verschillende lijnen wordt verzacht. “Silky” werd uitgebracht op “Intergrated”, het label van Midland. En met haar laatste Boiler Room set wordt nogmaals duidelijk dat Peach skills heeft en niet makkelijk stil kan blijven staan.

Met 20 jaar muziek verzamelen en DJ-en, is ASOK zeker geen one-day-fly. In plaats daarvan is hij iemand die een breed scala aan scènes, stijlen en geluiden heeft vergaard, van drum & bass tot electro funk, disco tot house en techno. Als gevolg hiervan zijn zijn releases een samensmelting van dat alles en meer. ASOK staat gunstig bij gewaardeerde labels als Mistress, Creme Organisation, M>O>S, Mule Musiq, Mork en Lobster Theremin. Met z’n twee meest recente EP ‘s uit 2017 pakt hij je met mooie klanken en onverwachte ritmes. “Inner Circle” waarin hij met de gelijknamige track met getimede rust momenten een mysterieuze sfeer neerzet. En “Terran Envoy” een speelse track met een heerlijke groove, die extra aandacht verdient. Hoe ASOK speelt met rustmomenten, krijgt hij je zo weer wakker met tracks als “Track Four” van zijn “Virtual Light” EP.

Support bij deze eerste editie van Hidden Maze is afkomstig van Martin Hooke. Met z’n zwoele tunes, soms met een mal randje, maakte hij een remix van “Creatures” van Ryan Davis en Applescal, die onder “Klangwelt Records” is uitgebracht.

◉ € 8,50 normal tickets (incl. service fee)
◉◉ www.residentadvisor.net/events/1133608
◉◉◉ Exploring house/techno music

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...