loading language...
vr 06.04

Hannah Epperson (CA)

Locatie: De Waalse Kerk

Live
indiepop, elektronica, loops
uitverkocht

Voor liefhebbers van: Agnes Obel, Andrew Bird, Róisín Murphy, Efterklang

Hannah Epperson spant de klanken van haar viool, stem en looppedaal als draden over een muzikaal weefgetouw en knoopt zo haar unieke composities aan elkaar. De in Salt Lake City geboren violist wordt gezien als een krachtige songwriter, eentje die de emotie van klassieke muziek aan de rauwe energie van indie kan verbinden zonder daarin door te drijven. De grenzen van genres bestaan niet in de wereld van deze muzikant, waardoor je als luisteraar keer op keer verrassende elementen blijft tegenkomen. Luisteren naar een plaat van Hannah Epperson is daarom een beetje alsof je een prachtig gewoven Perzisch tapijt in bezit hebt: elke keer zijn weer nieuwe wonderlijke patronen en kleuren te zien.
> Luister hier

Support: Tenfold
Singer-songwriter Tenfold vertelt met haar folky liedjes verhalen die je meenemen in haar visie op de wereld. De vertolking wordt gebracht met een knipoog, die in combinatie met de melancholische ondertoon zorgt voor een relativerend contrast. Inspiratiebronnen als The Tallest Man On Earth en Laura Marling zijn terug te horen in haar zang- en gitaarspel.
> Luister hier


Let op: dit concert vindt plaats in De Waalse Kerk. Deze locatie fungeert naast haar kerkelijke functie ook als sfeervol en intiem concertpodium.

Adres De Waalse Kerk
Walenpleintje 159
1012 JZ Amsterdam

Tijdschema:
19:30 deuren open
20:15 Tenfold
21:15 Hannah Epperson

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...