loading language...
za 08.12

Gigstarter

Artiest van het jaar finale

Live
Talent
uitverkocht

Meer dan 6000 artiesten uit acht Europese landen staan ingeschreven op het platform Gigstarter. Van singer-songwriters tot aan rockbands en van jazzmuzikanten tot klassieke orkesten. Om de meest populaire talenten van het platform uit te lichten organiseert Gigstarter de jaarlijkse Artist of the Year competitie. De drie acts met de meeste online stemmen gaan optreden tijdens de finale in de Sugar Factory.

De finalisten van artiest van het jaar zijn:

The SoulPhoenixs (FR)
Een funk explosie uit Frankrijk! The SoulPhoenixs zijn geïnspireerd door jaren 70 funk en soul: een unieke mix tussen Tower of Power, Jamiroquai en Vintage Trouble. Op het podium verspreidt de energie van deze veelbelovende muzikanten zich via hun groove. bedwelmende melodieën en aanstekelijke ritmes. The SoulPhoenixs staan klaar om je te laten dansen.

Buckwood Mojo (BE)
Deze zes ervaren Belgische muzikanten zullen een memorabele blues optreden geven tijdens deze finale. Het is een magische cocktail van swing, boogie en veel blues, soms met een jazzy randje en een vleugje rock. En ze houden ervan om live te spelen voor een publiek. Met deze rockin ‘, jivin’, swingin ‘boogie zullen ze de Sugar Factory doen schudden.

Stoned Therapists (FR)
De jongste act van de avond is klaar om te rocken! Stoned Therapists is een getalenteerde Franse band die hun prachtige rock- en stoner rock naar Amsterdam komt brengen. Dit eerste optreden in Nederland is er een om te onthouden voor zowel het publiek als de band.

 

DJ Frank Gomez (ES)
De nieuwe Gigstarter DJ of the Year: de Spaanse DJ Frank Gomez! Hij begon zijn carrière in Sevilla, in the Cathedral Club, en veroverde de stad vanaf deze plek. Zijn house muziek breidde snel uit naar de strandclubs van Andalusië. Het wordt tijd dat de rest van Europa hem gaat leren kennen en hij zal de avond afsluiten met een opwindende DJ-set.

 

Tickets zijn nu beschikbaar!

 

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...