loading language...
wo 09.05

Total Seclusion – Album release

Live
skatepunk
uitverkocht

Tijdschema
19:30 deuren
20:00 SWITCHBOARD
21:00 Searching for relief
21:45 Total Seclusion

Op 25 april releasen de skatepunkers van Total Seclusion hun full-length album en dat moet gevierd worden. 9 mei, de dag voor Hemelvaart, zullen zij zorgen dat je daadwerkelijk een vaart naar de hemel gaat maken. Een hemel vol met herrie, snelheid, chaos, bezwete mensen, hard gaan, moshpits, maatschappelijke kritiek en schizofrenie. Precies zoals onze lieve Heer het bedoeld heeft. En wat is een betere plek daarvoor dan Sugarfactory in hartje Amsterdam?

Total Seclusion
De muziek van Total Seclusion kan omschreven worden als hardcore skatepunk, ondersteund door hedendaagse metal, een fijne dosis ska en eigen krankzinnigheid. Met cynische teksten geïnspireerd door frustratie en fascinatie, chaotische stage performances en schizofrene stijlveranderingen geeft Total Seclusion de trap in de ballen die jullie allemaal verdienen. Ze zijn boos als Black Flag, melodisch als Rise Against, dynamisch als System Of A Down en hebben een attitude als NOFX. Het wordt een hemelvaart om niet meer te vergeten!
> Luister hier 

Support: Searching For Relief
Met maarliefst vijf koppen is Searching For Relief een heuse band te noemen. Met invloeden van riffy southern hardcore punk maar ook in emotie gedrenkte post-hardcore betasten de boys een breed scala aan gemoedstoestanden en zorgen ze voor een dynamische show. Energiek, emotioneel, maar bovenal fucking poenk.
> Luister hier 

Support: SWITCHBOARD
Het drie, soms zelfs vierkoppige SWITCHBOARD laat zijn ‘fuck jou’-mentaliteit en extreme plezier op het publiek los als geen ander. Met een mix van ruwe garage power, SoCal’s fijnste klassieke punk en andere invloeden draait het bij SWITCHBOARD maar om 3 dingen: bier, plezier en hard gaan!
> Luister hier 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...