loading language...
ma 22.05

ELS // Electronic Live Sessions

WORM, yEs!yEs!

Live
Elecronisch, jazz, techno, house
uitverkocht

Een setup met synthesizers, keyboards, MIDI-controllers, drummachines en samplers, je ziet het steeds meer op het podium. Deze lente bieden we je ELS, een concept dat nieuwe elektronische live acts het welverdiende podium geeft en hun muziek centraal zet.

Na een uitverkochte eerste editie komt ELS terug met yEs!yEs! en EP release ‘Hole’ van WORM! 

WORM:

Producer WORM probeert zowel rust als energie muzikaal in balans te brengen in zijn atmosferische Techno. “Het hoogst mogelijke doel blijft toch dat iedereen op zijn eigen manier op jouw muziek kan dansen, dus ook voor mij”. Met zijn achtergrond in experimentele- en, jazzmuziek is zijn missie nu om opzwepende ritmes en rustige klanken in een goede balans te brengen, er altijd van bewust dat zelfs het volume van de kortste noot een groot verschil maakt in deze fragile sfeer. Ondanks dat hij zijn doel duidelijk voor ogen heeft, is hij er zeker van bewust dat dit slechts het begin is van een lange zoektocht. “Ik ben niet bang voor mijn eigen muziek of om er op los te experimenteren wanneer dit nodig is. Het is immers wat muziek interessant maakt, ongeacht de resultaten.” Live visuals, losgaan en de atmosperische klanken, dat is een WORM show. WORM stapt de scene in, met zijn eerste album “Hole”.

yEs!yEs!
Performing over 5 years on international territory, extending from ArtGalleries (a.o W139, Roodkapje, MINT, Winterwolven, STROOM) to Clubs (a.o HOOP, Pip, ADE) Between these two Borders is where YEsPinkPink Slowly evolves to yEs!yEs!, always different in Shape, Form & Complexity…. Where YesPinkPink is a Highly Performative Experience; yEs!yEs! is more focussed on the dancefloor: whether it is live Av-set with a Hardware Setup or Dj_ing his own music, Combining elements of House, Electro, Club, Funk & r&b into his own Sonic Universe: yEs!yEs! sounds always a bit weird & stabby, but never not exciting & always Ultra-Danceable..
Vorige editie was uitverkocht! Tickets zijn nu te koop, dus wees er snel bij!

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...