loading language...
wo 07.03

Dream Wife (UK) + OOO

Gepresenteerd door Girls go BOOM

Live
garagepop, punk
uitverkocht

Voor liefhebbers van: Bikini Kill, Black Honey, Blondie

Tijdschema:
20:00 deuren open
20:30 OOO
21:30 Dream Wife

Dream Wife
Met scherpe popsongs, een punk attitude en wilde liveshows is Dream Wife je nieuwe favoriete garagepunkband. Het trio ontstond binnen de muren van de universiteit van Brighton, maar het begon pas echt toen Alice, Bella en Rakel zicht ontdeden van alle studieverplichtingen. Al snel bouwde het poppunktrio een behoorlijke livereputatie op, vooral dankzij de onstuimige energie en pure chaos die de dames tijdens elke show wisten te creëren. Ondertussen wordt Dream Wife zelfs beschouwd als een van de beste nieuwe live-acts uit Londen: zien dus!
> Luister hier

OOO
Kort, krachtig en fel: OOO (staat voor Out of Order) is een energieke punkband uit Groningen. Een avondje uit in de kelder van VERA is waar het allemaal begon: de toen nog drie vriendinnen besloten een band op te richten. Al snel volgde er een single en eind 2016 was daar de eerste EP met de onuitspreekbare titel “. In de Groningse scene hebben ze met hun songs al een stevige fanbase bijeen geschreeuwd, nu jij nog.
> Luister hier

Over Girls go BOOM:
Girls go BOOM is een collectief van meisjes die meisjes op het podium brengen. Want ja meneer, chicks kunnen ook gitaar spelen.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...