loading language...
za 21.07

Don Melody Club + Surf Aid-Kit – Club Vondel

Live
surf, seventies, ritmisch
gratis

Sugarfactory viert de zomer met livemuziek in het Vondelpark Openluchttheater. Op zaterdag 21 juli zijn twee gloednieuwe en veelbelovende acts te ontdekken: Don Melody Club (met leden van The Mauskovic Dance Band) en Surf Aid-Kit. Verwacht eigentijdse seventiesarrangementen en zonnige surftunes met oosterse vibes. Kom ook buitenspelen, toegang is gratis.

Don Melody Club – eigentijdse 70’s ballads en uptempo arrangementen
De vijfkoppige band Don Melody Club is in 2018 opgericht door Donald Madjid en Mano Hollestelle. Ze delen echte liefde voor de seventies ballads van Serge Gainsbourg, John Lennon en Ramses Shaffy. De karakteristieke strijkerspartijen uit de jaren zeventig zijn vertaald naar synthesizer en mellotron en dat resulteert in een eigentijdse sound met ritmische uptempo arrangementen.

Surf Aid-Kit – waving sixties, oosterse tunes
Vijf muzikanten nemen je mee in een nieuwe golf van de grotendeels instrumentale surfmuziek uit Californië. Beïnvloed door Dick Dale, The Ventures en The Shadows en oosterse tunes. Met in galm verdronken gitaren, dynamische drums, warme baslijnen en aanstekelijke zangmelodieën bezorgt Surf Aid-Kit een heerlijke sound die je terugbrengt naar de waving sixties.
> Luister hier

Locatie:
Vondelpark Openluchttheater
Vondelpark 5A
1071 AA, Amsterdam

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...