loading language...
za 21.07

Surf Aid-Kit + Yip Roc – Club Vondel

Live
surf, seventies, ritmisch
gratis

Sugarfactory viert de zomer met livemuziek in het Vondelpark Openluchttheater. Op zaterdag 21 juli zijn twee gloednieuwe en veelbelovende acts te ontdekken: Surf Aid-Kit en Yip Roc. Verwacht dansbare alternative rock en zonnige surftunes met oosterse vibes. Kom ook buitenspelen, toegang is gratis.

Tijdschema:
15:30 Yip Roc
16:45 Surf Aid-Kit
17:30 DJ Jens

Surf Aid-Kit – waving sixties, oosterse tunes
Vijf muzikanten nemen je mee in een nieuwe golf van de grotendeels instrumentale surfmuziek uit Californië. Beïnvloed door Dick Dale, The Ventures en The Shadows en oosterse tunes. Met in galm verdronken gitaren, dynamische drums, warme baslijnen en aanstekelijke zangmelodieën bezorgt Surf Aid-Kit een heerlijke sound die je terugbrengt naar de waving sixties.
> Luister hier

Yip RocDansbare alternatieve rock
Haal je badslippers en opblaaskrokodillen maar uit de kast, want Yip Roc komt eraan! De Amsterdamse band mixt alternatieve rock met een flinke scheut garage en punk. Dat frontman Jorn ten Ham de bandnaam op zijn schenen tatoeëerde, is niet de enige aanwijzing dat de band zich 100% inzet. Het zichtbare enthousiasme van de leden in combinatie met de verrassende muziek zorgt voor de ultieme Yip Roc beleving. Verwacht een energieke set met catchy riffjes, een retestrakke ritmesectie en een vuige orgelsound.
> Luister hier

Locatie:
Vondelpark Openluchttheater
Vondelpark 5A
1071 AA, Amsterdam

Helaas heeft Don Melody Club het optreden in het Vondelpark Openluchttheater moeten annuleren. De band geeft aan: “door een conflict in de agenda zijn een aantal bandleden niet beschikbaar” en “het erg jammer te vinden”.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...