loading language...
zo 14.10

GEANNULEERD: De Raad van Toezicht album release “84”

Live
Funk, Fusion, Jazz
afgelast

LET OP: dit concert is helaas geannuleerd. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met verdere informatie.

Met wars van stijlen neemt De Raad van Toezicht je mee op een muzikaal avontuur. Met een nieuwe brutalere sound, sterke composities en enorm dansbare funk bewijst De Raad wederom een sensatie te zijn! “De Raad van Toezicht is hot” – Jazzism.

De Raad van Toezicht is een 12-koppige Nederlands/Duitse band, doorgebroken in 2016 met concerten op zowat alle grote Nederlandse jazzfestivals. De Raad overtuigde op onder andere Music Meeting, Transition, So What’s next, North Sea Jazz en Noorderslag.

Na het succes van hun debuutalbum lanceert De Raad van Toezicht hun 2ealbum genaamd “84″ in Sugar Factory. Dit is het startpunt voor een uitgebreide club tour in Nederland en Duitsland. Verschillende wisselingen in de bezetting hebben geleid tot een geoliede machine met een strakke blazerssectie, een scala aan toetsen, ruige gitaren en een dubbele ritmesectie. Laat je verrassen door deze energieke band!

“Waar velen – met alle respect – in gepriegel vervallen, houdt De Raad van Toezicht het toegankelijk en dansbaar (…) de Raad van Toezicht is niet omver te krijgen.”  – 3voor12

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...