loading language...
do 14.09

Coyote House, LOLA, Monkey Sandwich

In De Diamantfabriek presenteert

Live
Pop, rock, reggae/ska
uitverkocht

De tweede editie van het festival In De Diamantfabriek, voorheen bekend als het Amsterdams studenten festival, was een groot succes. Jong talent in beeldende kunst, podiumkunst en muziek deelden een podium met bekendere namen als Echo Movis, Gerson Main en Mozes and the Firstborn.

De drie acts Coyote House, LOLA en Monkey Sandwich hebben het publiek weten te overtuigen van hun talent, blonken het meeste uit en wonnen daarom ook de publieksprijzen! Als trofee mogen zo op donderdag 14 september het publiek verrassen met een concert in Sugarfactory.

Tijdschema:
πŸ’Ž19:30 deuren open
πŸ’Ž20:00 Coyote House
πŸ’Ž21:00 LOLA
πŸ’Ž22:00 Monkey Sandwich

Coyote House
De vijfkoppige band Coyote House haalt inspiratie uit uiteenlopende muzikale windstreken. Zo paradeert het gezelschap langs jazz, stopt het onderweg even bij punk en kan het even makkelijk uitschieten naar country. Dit alles komt samen in een fijne mix van pop, rock en hiphop.
> Luister hier

LOLA
LOLA is een samensmelting van Hannah Veldhoens liefde voor melancholische pop en Suzie Hagens’ passie voor jazz. Ze ontmoeten elkaar in de zomer van 2014. Wat volgt zijn vele avonden samen zingend bij kampvuren, die later plaats maken voor festivals zoals Solar en Sziget. Geen typische singer-songwritermuziek, maar verrassende tweestemmige Nederlandstalige liedjes over het leven van twee Amsterdamse meisjes.
> Luister hier

Monkey Sandwich
De nummers van Monkey Sandwich laten zich niet heel makkelijk in een stijl vangen. Maar met beschrijvingen als zomers, vrolijk, relaxed, dansbaar en het noemen van genres als reggae en ska krijg je een goed idee. De stem van zangeres Janne van Zaanen danst mooi mee op de zonnige klanken en catchy ritmes van de band, waardoor je als luisteraar de zaal altijd met een glimlach verlaat.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...