loading language...
vr 01.04

Counter Jib + Holymen

Live
Desert Rock, Stoner Rock, Alternative Rock
uitverkocht

Counter Jib

 

Gedreven door niets dan adrenaline en testosteron, puur en primair, energiek en catchy as hell. Hard maar toegankelijk, als gespannen spieren onder een zachte huid. Gewoon drie gasten met hun instrumenten die het beste uit zichzelf halen. Dat is Counter Jib.

Met een eerste Duitse tour en deelname aan de Popronde in het najaar van 2015 begint de band zijn explosieve karakter ook in het live-circuit waar te maken. Misschien is het daarom niet vreemd dat Club Ziggo de band uitnodigde de pre- en afterparty van de Foo Fighters in de Ziggo Dome te verzorgen.

De associatie met helden als Nirvana, Foo Fighters en Queens Of The Stone Age is onoverkomelijk, maar duidelijk is dat Counter Jib de ambitie heeft om in dat rijtje zijn eigen plek te veroveren. Met rasse schreden stomen Florian Wolff, Rolof Groothoff en Wouter de Graaf door en laten ze met Touch Of Karma zien dat ze nog veel voor de wereld in petto hebben. Maar het muntje valt pas echt als je hossend bij ze in de pit staat.

 

Holymen 

 

HOLYMEN is een drie koppige band van Amsterdam. Gedreven door opzwepende drums en keiharde gitaren zal Holymen je laten dansen, huilen, vechten en verbroederen. Het geluid van Holymen is hard, zoetzuur en sexy.

 

Open: 20:00

20:30: Holymen

21:50: Counter Jib

Einde: 23:00

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...