loading language...
wo 25.04

Caribbean Corners: Queen of the night

Live
Psych, rock, reggae
uitverkocht

Voor degene die klaar zijn met de grijze lucht, harde wind en de koude temperatuur van ons kikkerlandje. Verlang jij net zoals wij naar warme lucht, hete zon en tropische deuntjes? In plaats van een duur ticket naar de Caribische zee te boeken, kun je helemaal losgaan bij Caribbean Corners: Queen of the night! Onze eerste stop in de Caribbean is Jamaica. Luid samen met ons swingend het begin van de lente in!

The Koalaz
The Koalaz nemen je mee op een reis door een landschap vol spacey dub sounds, dikke baslijnen, en catchy gitaarriffs. Ze laten je dansen op een aanstekelijke mix van new wave reggae en psych rock. The Koalaz timmeren hard aan de weg. Met een net opgenomen EP onder de arm en een skankende live set zijn ze klaar om elk publiek klein of groot te laten dansen! De muziek is een cocktail van Bob Marley en Pink Floyd, met een flinke scheut Sticky Fingers en Iya Terra. Ze speelden al op verschillende festivals zoals Psy-FI en Kiteboard en in zalen als Doornroosje en Burgerweeshuis.

DJ ORM x DJ Niko Vybz
Tijdens de eerste editie van Caribbean Corners zal dit DJ duo de avond compleet maken: verwacht dus één groot dansfestijn.

tempodooloo
tempodooloo is het soloproject van jazz- en popmuzikant Thijs Bastiaans.
Onder tempodooloo versmelt hij zijn liefde voor geïmproviseerde en elektronische muziek. Elke set is volledig geïmproviseerd. Moderne elektronica worden gecombineerd met wereldmuziek, jazz en ‘guilty pleasures’. tempodooloo speelt speciaal voor Caribbean Corners een set vol Jamaicaanse invloeden die de temperatuur flink moet laten stijgen!
> Luister hier

 

 

 

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...