loading language...
wo 20.06

Caribbean Corners: Night Del Limon

Live
uitverkocht

Handen omhoog als je ook zo hebt genoten van de eerste twee edities van Caribbean Corners. We maken ons klaar voor de derde en tevens laatste avond: Night Del Limon op 20 juni in Sugarfactory! El Salto Del Limon is een van de bekendste en mooiste waterval in de Dominicaanse Republiek. We nemen je mee op avontuur naar dit mooie eiland en laten je dansen op het ritme van bachata en latin. Het wordt een geweldige avond! 

Bryan van Putten
Bryan van Putten is een Nederlands-Caribisch songwriter, zanger en gitarist.De caribische soca en calypso werden er in huize van Putten met de paplepel ingegoten. Autobiografische teksten en een introspectieve persoonlijkheid liggen ten grondslag aan de muziek van Bryan van Putten. Van Putten is het meest bekend om zijn kwetsbare mix van intieme, melodieuze bekentenissen, doordrongen door pop hooks, poëtische teksten, en nostalgische sentimenten. Bryan is tevenswinnaar van de publieksprijs tijdens de Grote Prijs van Zuid-Holland 2010 en finalist van de Grote Prijs Rotterdam 2013. Zijn brede liefde voor muziek in het algemeen heeft als gevolg dat zijn muziek als een muzikaal avontuur kan worden beschreven; dwars door verschillende genres en stijlen heen.
> Luister hier

Pier
Pierangelo, als artiest beter bekend als Pier is geboren in Mesagne (Italië, provincie Brindisi) in het midden van Salento, beter bekend als het ‘Italiaanse Jamaica’. Mesagne heeft veel overeenkomsten met het Caribische eiland en met Reggae vibes die gedraaid werden in de jaren ‘80 en ‘90 in Zuid-Italië. Pier begon met het draaien van dancehall en Reggae in 2004. In 2010 verhuisde hij naar Sardinië, waar hij met andere artiesten op onder andere ‘Medio Jamaicano’ heeft gedraaid: een welbekend reggae festival op het eiland.

Als kers op de taart en tot ons grote geluk verhuisde hij in 2014 naar Amsterdam, waar hij bij ‘Frontline’ in het centrum weer Reggae mag draaien. Hij geniet van het draaien van muziek van nieuwe artiesten, maar voelt zich ook sterk verbonden met dancehall van de jaren ‘90 en begin 2000.

Jibber Jabber & the Jam 
Jibber Jabber & the Jams is geboren uit bier, sigaretten en gewoon fucking lachen. Met inspiratie uit veel genres omschrijft dit viertal zich als surf punk-‘n-roll, wat niet alleen een bak herrie garandeert, maar ook aanstekelijk, energiek en knettergek is.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...