loading language...
wo 27.09

Brett Newski (US) + Bony Macaroni – GEANNULEERD

Live
Indierock, singer-songwriter
afgelast

LET OP: wegens onvoorziene omstandigheden is dit concert geannuleerd. Kaartkopers krijgen een mail met verdere informatie.

Het verhaal van Brett Newski is geen sprookje. Hij werd in het begin van zijn carrière niet getekend door een groot label, hij werd ook niet onderschreven door vette gitaarbedrijven of big-time management. Op 25-jarige leeftijd nam hij zaken in eigen handen en verliet zijn deeltijdse baan om een full-time nomad te worden, verblijvend in hoeken en gaten van grond- en onderverhuur kamers in Vietnam, Zuid-Afrika, Duitsland en Wisconsin. Daar schreef hij liedjes en laadde hij zichzelf weer op voor nieuwe tochten.

Newski’s tweede LP Land, Air, Sea, Garage werd opgenomen op een surfkamp in de Sri Lankaanse jungle en in zijn thuisstad Wisconsin. Het album gaat over het duiken in de wereld, zonder veiligheidsnet en toch met beide benen op de grond weten te belanden. Het is een slimme indie-rock-‘n-rollplaat met tongue-in-cheek momenten, die gelijkenissen toont met Violent Femmes, Jonathan Richman, Mountain Goats, het vroege Weezer, Frank Turner en Elliott Smith.
> Klik hier om te luisteren

Support: Bony Macaroni
Bony Macaroni a.k.a Stefan Bonestroo (ex-frontman The Press and the President) maakt emo liedjes voor de liefhebbers van The Weakerthans en Modern Baseball. Hij speelde al met David Benjamin en Anne Soldaat en zal nu voor jullie spelen in zo’n lief akoestische setting dingetje.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...