loading language...
zo 29.10

Blanco White (UK) + Malena Zavala – UITVERKOCHT

Live
folkpop, singer-songwriter
uitverkocht

Dit concert is volledig uitverkocht. Er zijn géén tickets meer verkrijgbaar aan de deur. Wees altijd voorzichtig met het kopen van kaarten van derden. Dit is op eigen risico.

> 19:30 deuren open
> 20:00 – 20:30 Malena Zavala
> 21:00 – 22:00 Blanco White

Voor liefhebbers van: Calexico, Beirut, Bear’s Den

Blanco White begon in 2014 als het soloproject van Josh Edwards uit Londen. De zanger en muzikant streeft ernaar om elementen van Andalusische en Latijns-Amerikaanse muziek te combineren met invloeden die hij dichter bij huis heeft opgedaan. Voordat hij met Blanco White begon, verhuisde hij naar Spanje om gitaar te studeren en daarna vertrok hij zelfs naar Bolivia om zich het snaarinstrument charango eigen te maken. Het ultieme samenkomen van deze geluiden hoor je op zijn laatste single ‘Colder Heavens’, waarin exotisch klinkende strijkers en de oprechte stem van Josh Edwards een betoverende uitwerking hebben.
> Luister hier

Malena Zavala ken je misschien van het nummer ‘The Wind Rose’, waarvoor ze samenwerkte met Blanco White. De Argentijnse singer-songwriter, producent en filmmaker bracht onlangs haar eerste single ‘I should try’ uit. Dromerig en psychedelisch a la Beach House, Mazzy Star en Tame Impala, geïnspireerd door gitarist Blake Mills en artiest/kunstenaar Devendra Banhart.
> Luister hier

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...