loading language...
do 19.04

Blanco White (UK) + Jordan Mackampa – UITVERKOCHT

Locatie: De Waalse Kerk

Live
singer-songwriter, folkpop
uitverkocht

Tijdschema
19:00 deuren
20:00 Jordan Mackampa
21:00 Blanco White

Voor liefhebbers van Calexico, Beirut, Bear’s Den

Let op: deze show is uitverkocht. Kaarten kopen van derden is op eigen risico.

Blanco White begon in 2014 als het soloproject van Josh Edwards uit Londen. De zanger en muzikant streeft ernaar om elementen van Andalusische en Latijns-Amerikaanse muziek te combineren met invloeden die hij dichter bij huis heeft opgedaan. Voordat hij met Blanco White begon, verhuisde hij naar Spanje om gitaar te studeren en daarna vertrok hij zelfs naar Bolivia om zich het snaarinstrument charango eigen te maken. Het ultieme samenkomen van deze geluiden hoor je op zijn laatste single ‘Colder Heavens’, waarin exotisch klinkende strijkers en de oprechte stem van Josh Edwards een betoverende uitwerking hebben. Blanco maakt momenteel nieuwe muziek, dat naar verwachting in het voorjaar van 2018 uitkomt!
> Luister hier

Support: Jordan Mackampa
Singer-songwriter Jordan Mackampa wordt vaak omschreven als een troubadour, een kunstenaar vol tijdloze soul en songteksten die recht door het hart gaan. In Kinshasa geboren, opgegroeid in Londen en ontwikkeld tot artiest in Coventry; Jordan’s muziek zwemt in de geluiden en verhalen van de steden die hij in de loop der jaren heeft bewoond.
> Luister hier 

Let op: dit concert vindt plaats in De Waalse Kerk. Deze locatie fungeert naast haar kerkelijke functie ook als sfeervol en intiem concertpodium.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...