loading language...
za 14.10

Amsterdam Funk Orchestra

Album release party

Live
funk, afrobeat
uitverkocht

Amsterdam Funk Orchestra brengt ‘Pure Fiction’ uit. De grootste funkband van Nederland viert de release van haar eerste album op CD en vinyl! Amper twee jaar na oprichting en na samenwerkingen met Anton Goudsmit en Steffen Morrison, brengt de groep een album met eigen stukken van muzikaal leider Efraïm Trujillo uit. Dat dit een bijzondere en spectaculaire avond wordt, staat nu al vast.

Met een aanstekelijke en dansbare mix van funk en afrobeat heeft de groep de afgelopen twee jaar uitgebreid getourd. Optredens op het hoofdpodium van Haarlem Jazz en in de Sugarfactory (met Anton Goudsmit) waren absolute hoogtepunten. Die live energie is goed voelbaar op Pure Fiction, dat dankzij crowdfunding op Voordekunst kon worden opgenomen in de Electric Monkey studio in Amsterdam.

De band speelt integraal alle stukken van het album tijdens deze release party en natuurlijk wordt het eerste exemplaar uitgereikt! Uiteraard zijn CD en vinyl ruimschoots voorradig na het optreden.

DJ Radikal Rüpert
DJ Radikal Rüpert (100% vinyl) draait voor en na het concert om maximaal in de stemming te komen. In zijn soulvolle en funky muzikale selectie hoor je invloeden van over de hele wereld terug. De dj ziet het creëren van een intieme sfeer als een van zijn grootste uitdagingen, maar zijn grootste doel is om al je moleculen te transformeren tot dansende materie.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...