loading language...
vr 15.06

Aestrid + Laura Palmer + Kraz + Poptrash

Live
shoegaze, synthwave
uitverkocht

Vrijdag 15 juni is de avond dat drie heerlijke liveacts en dj’s Sugarfactory laten trillen op haar grondvesten. Aestrid, Laura Palmer en Kraz brengen melancholische klanken met veel synths en gitaren, het Poptrash Soundsystem, bestaande uit Sick Boy & Young Wolf, zorgt voor de indieklanken en elektronische geluiden om de bands heen.

Laura Palmer
Laura Palmer combineert gelaagde gitaren in melodische songs. Afgewisseld met drones en soundscapes produceert de vierkoppige band een sound die doet denken aan shoegaze van begin jaren 90. Maar daar blijft het niet bij, want ook invloeden van hedendaagse postrock zijn terug te horen. Op deze manier creëert Laura nugaze, een toegankelijke vorm van shoegaze met postrock-invloeden.
> Luister hier

Aestrid
Aestrid uit Soest zweeft genre-gewijs tussen post-punk en ambient-elektronica in, waarbij shoegaze de rode draad is. Terwijl de bandleden in de begindagen werden beheerst door perfectionisme, improviseren zij er tegenwoordig op los. Eén ding is hetzelfde gebleven: gevoelens zijn nog steeds de grootste drijfveer. De liveperformance van deze band wordt door zowel de band als het publiek ervaren als intens: Aestrid geeft altijd alles tot de laatste noot.
> Luister hier

KRAZ
Denk bij Kraz aan meeslepende, heftige synthwave. Ze combineren invloeden uit de jaren 80 met zware beats en scanderen daarbij melancholische teksten uit het heden. Radio Mortale bekroonde de single Lonely als hit van de week. Tegenwoordig heeft de band er twee nieuwe leden bij en dat blijft zeker niet onopgemerkt: als four-piece kunnen ze namelijk nóg luider uit de hoek komen.
> Luister hier

Poptrash Soundsystem
Poptrash Residents Sick Boy en Young Wolf draaien gedurende de avond de dikste indie, electro, dance en meer. Eigenlijk alles dat lekker is én een randje heeft komt voorbij.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...