loading language...
do 19.10

ADE LIVE: Chrome Sparks, Doldrums, Matias Aguayo & The Desdemonas

Live
ADE Live
tickets

Na een uitverkochte eerste editie is ADE LIVE dit jaar terug in Paradiso, Melkweg en SugarFactory. Voor het tweede jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival ter wereld. ADE LIVE is een tweedaags showcase-festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren. ADE LIVE vindt plaats op de vooravond van woensdag 18 (Paradiso en SugarFactory) en donderdag 19 oktober (Melkweg en SugarFactory).

Line-up donderdag 19 oktober in Sugarfactory:

Chrome Sparks (US)
Een obsessie met synthesizers en een achtergrond in klassieke percussie vormen de basis van Chrome Sparks’ dynamische down-tempo songs en up-tempo clubknallers.

Matias Aguayo & The Desdemonas (DE)
Producer en dj Matias Aguayo heeft zich laten inspireren door donkere rockmuziek en verpakt dit op geniale wijze in een meeslepende post-elektronische muziekstijl.

Doldrums (CA)
Doldrums is het solo-project van producer Airick Woodhead, die hypnotiserende popstructuren en elementen uit noise samenbrengt in zijn altijd spannende elektronica.

Tijdschema:
> 18:30 deuren open
> 19:00 Matias Aguayo & The Desdemonas
> 20:15 Doldrums
> 21:45 Chrome Sparks

Klik hier voor het volledige festivaloverzicht.

Tickets voor beide avonden zijn te verkrijgen via Ticketmaster. Passe-partouts voor het volledige ADE LIVE-programma zijn uitverkocht.

Blijf op de hoogte

meld je aan en hoor als eerste over de laatste nieuwtjes en de leukste feestjes...